MATCH MONEY Τρίτης: Αγγλική υπόθεση!

Η εμβόλιμη της Πρέμιερ Λιγκ ξεχωρίζει στο μεσοβδόμαδο κουπόνι. Εχουμε και κύπελλο Ελλάδας, το ενδιαφέρον εστιάζεται στους ομίλους του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου, ενώ ματσάρες έχουμε στην Ευρωλίγκα! Δυνατό MATCH MONEY!

 

 

Η εμβόλιμη αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ ξεχωρίζει στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, άλλωστε είναι ένα πρωτάθλημα που ούτως ή άλλως συναρπάζει.

 

Η εκπληκτική Τσέλσι με τις εννιά διαδοχικές νίκες φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί, η δεύτερη Αρσεναλ έχει πολύ δύσκολη έξοδο παίζοντας με την Εβερτον, η Λίβερπουλ, που… χάνει λάδια το τελευταίο διάστημα, πάει στο Μίντλεσμπρο, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί τη Γουότφορντ, η Γιουνάιτεντ πάει στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας.

Εχουμε και κύπελλο Ελλάδας, το ενδιαφέρον εστιάζεται στους ομίλους του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου, που βρίσκονται με το ενάμισι πόδι εκτός της συνέχειας του θεσμού, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (οι δύο τελευταίοι αναμένουν την τυπική επικύρωση της πρόκρισης) αναμένουν τον επόμενο αντίπαλό τους.

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η κλήρωση σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, ξεχωρίζουν τα Μπάγερν – Αρσεναλ και Παρί – Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός έπεσε με την Οσμανλισπόρ και ο ΠΑΟΚ με τη Σάλκε.  

Στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός μία ακόμα φορά θα υποδεχθεί τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ως προπονητή της Φενερμπαχτσέ, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ολες οι πληροφορίες για όλα τα ματς στο MATCH MONEY!

Καλή ανάγνωση!