ΠΑΕ Σπάρτη: Δύο εκτός αποστολής, ένας τιμωρημένος για Παναιγιάλειο

Η Σπάρτη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Παναιγιάλειο για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Football League. Τιμωρημένος είναι ο Μπουντόπουλος ο οποίος αποβλήθηκε την Κυριακή στο Ελ Πάσο και ο Σωτήρης Αντωνίου άφησε εκτός αποστολής τους Νεμάνια Αρσενίεβιτς και τον Περικλή Βελλίνη. Ο αρχηγός Ηλίας Αναστασάκος βρίσκεται στην αποστολή.

Μετά από σερί τεσσάρων ισοπαλιών όλοι είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν για να επιστρέψει η ομάδα στα νικηφόρα αποτελέσματα όταν μάλιστα ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι την Κυριακή 22/1 με τον Αγροτικό Αστέρα.

Η Σπάρτη αντιμετωπίζει για τρίτη φορα φέτος τον Παναιγιάλειο μετά τους δύο αγώνες για το Κύπελλο και την επιβλητική νίκη στο Αγρίνιο με 4 – 0. Η φωτογραφία της ενδεκάδας της Σπάρτης στο άρθρο από τον συγκεκριμένο αγώνα.

O Παναιγιάλειος μαζί με την Καλλιθέα είναι οι δύο ομάδες της κατηγορίας που έχουν μόνο ήττες σε εκτός έδρας αγώνες, σε 5 ισάριθμους αγώνες. Οι Αχαιοί πάντως είναι ανεβασμένοι αυτή την περίοδο αφού προέρχονται από εντός έδρας νίκες επί της Λαμίας με 1 – 0 την 8η αγωνιστική και επι του Πανθρακικού με 3 – 0 την προηγούμενη αγωνιστική.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης