Βοίας Νεάπολης: Ισοπαλία 1 – 1 με Πανγυθεατικό

Η ενημέρωση για το αγώνα Βοίας Νεάπολης – Πανγυθεατικός από την γηπεδούχο ομάδα:

Στο 1-1 έμεινε χθες η ομάδα μας απέναντι στον Πανγυθεατικό Γ.Σ. σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, το οποίο αποζημίωσε και με το παραπάνω όσους το παρακολούθησαν. Αμφότερες οι ομάδες έδειξαν τη διάθεση να επιτεθούν από το 1ο λεπτό και είναι χαρακτηριστικό το ότι η λήξη του αγώνα δεν βρήκε καμία από τις δύο ομάδες ευχαριστημένη με το βαθμό της ισοπαλίας.

Στα του αγώνα τώρα, το 1ο ημίχρονο ήταν το καλύτερο της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν. Οι παίκτες μας έβαλαν την μπάλα κάτω και δημιούργησαν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις για την αντίπαλη εστία, ενώ και οι αντίπαλοι είχαν τις ευκαιρίες τους να σκοράρουν και αυτοί. Μόλις στο 12ο λεπτό χάσαμε ακόμη έναν παίκτη με τραυματισμό, τον Παναγιώτη Δαμιανάκη, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Κώστα Λαμπράκη, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από τον αγώνα κυπέλλου στις 4 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Α.Ε. Λογκανίκου. Παρ’ όλα αυτά ο ρυθμός δεν έπεσε και η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί στο 21ο λεπτό με απίθανο γυριστό σουτ εκτός περιοχής του Κώστα Λιβανού, ο οποίος και έχει πετύχει τα 3 τελευταία γκολ του Βοία. Η χαρά όμως για το προβάδισμα κράτησε μόλις για 2 λεπτά, καθώς ο Πανγυθεατικός ισοφάρισε με ένα πολύ όμορφο γκολ, για το οποίο είναι χαρακτηριστικό ότι τη σέντρα πραγματοποίησε μετά από πολύ ωραία ενέργεια το αριστερό μπακ της ομάδας και τη φάση τελείωσε με κεφαλιά το δεξί μπακ. Στο υπόλοιπο ημίχρονο είχαμε κάποιες φάσεις για να ξαναπάρουμε προβάδισμα, όμως τα τελειώματα δεν ήταν αυτά που έπρεπε, ενώ οι αρκετές προσπάθειες των φιλοξενούμενων έμεναν ημιτελείς με το πρόβλημα να εστιάζεται στην τελική πάσα. Γύρω στο 35ο λεπτό έλαβε χώρα μια πολύ σημαντική φάση για την οικονομία του παιχνιδιού, καθώς μετά από σέντρα του δεξιά και σουτ του Γιάννη Λιβανού, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο αντίπαλος τερματοφύλακας, πήρε το ριμπάουντ και σούταρε ο Νεκτάριος Βλάχος με την μπάλα να περνάει εμφανώς τη γραμμή –σύμφωνα με μαρτυρίες- , όμως το γκολ να μην κατακυρώνεται.

Στο 2ο ημίχρονο, μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, ο Πανγυθεατικός έδειξε να έχει μια ελαφριά υπεροχή και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Βοία, χωρίς όμως πάλι τα ανάλογα τελειώματα. Οι γηπεδούχοι με τη σειρά τους είχαν και αυτοί τις μικροευκαιρίες τους, χωρίς πάντως κάτι το συνταρακτικό, ενώ και ο ρυθμός έπεσε ως αποτέλεσμα των τεταμένων νεύρων στον αγωνιστικό χώρο – χωρίς πάντως να ξεφεύγει ιδιαίτερα η κατάσταση, κάτι λογικό λόγω της σημαντικότητας του αγώνα. Στο 85ο λεπτό όμως περίπου έγινε η φάση που σημάδεψε –οριστικά- των αγώνα, καθώς η ομάδα μας κέρδισε κόρνερ από τα αριστερά, με τον Γιάννη Λιβανό να το εκτελεί και τον Άρη Τσιχουρίδη να σκοράρει ανενόχλητος στο 2ο δοκάρι με κεφαλιά, με τον διαιτητή του αγώνα να ακυρώνει –και αυτό- το γκολ, για λόγο που κανένας δεν κατάλαβε. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν συνέβη κάτι το συνταρακτικό και ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας το Σάββατο στις 15:00 εκτός έδρας απέναντι στον Α.Ο. Μυρτέας.

Τα στοιχεία του αγώνα με τον Πανγυθεατικό από το epslak.gr

http://www.epslak.gr/results/display_game.php?game_id=5711