Ο τερματοφύλακας της ΑΕ Σπάρτη Νίκος Μελίσσας περιγράφει πως έζησε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Τον τερματοφύλακα της ΑΕ Σπάρτη Νίκο Μελίσσα που στον πρόσφατο νικηφόρο αγώνα με τον ΟΦΗ «κατέβασε ρολά» φιλοξενεί η εκπομπή το «Τελικό Σφύριγμα».

Οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Τσαρούχας και Άντι Κοντέα συζητούν με τον -δανεικό απ΄ τον ΠΑΟΚ-  παίκτη της λακωνικής ομάδας για το ματς του περασμένου Σαββάτου, για την εξαιρετική του εμφάνιση και για την πορεία της ομάδας.

«Είναι χαρά μου να βοηθώ την ομάδα, πιστεύω ότι όλοι μαζί κερδίζουμε όλοι μαζί χάνουμε. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, παρ όλα αυτά η ομάδα ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά. Παίξαμε με πολύ πάθος, με δύναμη. Πιστεύω ότι ο καθένας έδωσε το 100% των δυνατοτήτων του και έτσι ήρθε αυτή η πολύ ωραία νίκη» αναφέρει ο παίκτης της ΑΕ Σπάρτη.

Στη συνέχεια «αποκαλύπτει» τι είπε στους παίκτες στο ημίχρονο ο προπονητής της ομάδας Σωτήρης Αντωνίου και βγήκαν με «άλλον αέρα» στη συνέχεια του ματς, ενώ μιλά για τη θέση του τερματοφύλακα, την ευθύνη που έχει και την προετοιμασία της ομάδας κάθε εβδομάδα.

Όσον αφορά στους στόχους της ομάδας και την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία ο Νίκος Μελίσσας τονίζει πως οι δυνατότητες της ομάδας είναι για περισσότερο και  προσθέτει πως το κλίμα είναι πολύ καλό και οι παίκτες απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο.

Τέλος, μιλά για τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, τον κόσμο της ομάδας και την καριέρα του. «Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι κάθε μέρα και περισσότερο, να κρατάω χαμηλά το κεφάλι» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η εκπομπή προβάλλεται από τις ιστοσελίδες apela.gr και isports.gr καθώς και από την τηλεόραση του super TV (κάθε Τρίτη μετά το βραδινό δελτίο ειδήσεων περίπου 9:45)

Δείτε παρακάτω την εκπομπή

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης