Σπάρτη: Ήττα στη Λαμία (βίντεο)

Ήττα για την Σπάρτη με 2 – 0 στη Λαμία μετά από ένα θετικό σερί τεσσάρων αγώνων. Η Λαμία με αυτή τη νίκη παρέμεινε μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.  Στην πιο δύσκολη μέχρι σήμερα αποστολή των Σπαρτιατών στη φετινή football League απέναντι στην καταπληκτική ομάδα του Τεννέ που έχει δεχτεί μόλις 4 γκολ σε 16 αγώνες.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 14′ με κεφαλιά του Όμο, ο οποίος δεν σταματά να σκοράρει. Στο 77′, ο Όμο έκανε τρομερή ενέργεια, πέρασε στον Βασιλόγιαννη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 και ουσιαστικά να τελειώσει το παιχνίδι. 

Πλέον η προσοχή του Σωτήρη Αντωνίου και των ποδοσφαιριστών του στρέφεται στον αγώνα της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης με τον Άρη.

περισσότερα σε λίγο

ΠΑΣ Λαμία: (Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Βασιλόγιαννης, Ματσούκας (32′ λ.τρ. Βάντερσον), Χριστοφιλέας (51′ Ρότσα), Μπλάζιτς, Όμο, Ντουρμισάι, Τζόκιτς (80′ Αυγενικού), Παπαργυρίου, Αναστασιάδης.

Σπάρτη: (Αντωνίου): Μελίσσας, Σιώπης, Παπαχρήστος (63′ Κοτσαρίδης), Γκαλίτσιος (29′ Γιαννίτσης), Καρτσαμπάς, Αναστασόπουλος, Φράγκος, Μουζακίτης (53′ Αναστασάκος), Μπουντόπουλος, Ηλιόπουλος.