Σπάρτη: Πανέτοιμη για Αναγέννηση Καρδίτσας. Νίκη για την Κ19

Η Σπάρτη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα – Κυριακή 11 Μαρτίου – με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης. Ο Σωτήρης Αντωνίου έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του εκτός του Αλέξανδρου Μουζακίτη. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 15:00 και οι Λάκωνες θέλουν να πάρουν το τρίποντο έχοντας ολοκληρώσει το δύσκολο πρόγραμμα αγώνων με Λαμία, ΟΦΗ, Άρη και Απόλλων Σμύρνης. 

O απολογισμός της Σπάρτης εντός έδρας είναι 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έχει 1 νίκη, 4 ισοπαλίες, 4 ήττες.

sparti_k19_24sep2016

Η ομάδα κάτω των 19 αγωνιζόταν σήμερα Σάββατο στο γήπεδο Γεώργιος Ρουμελιώτης με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό και νίκησε 2 – 0 με σκόρερ τους Δημήτρη Μαλτέζο στο 32′ και Σωτήρη Κουρτέση στο 68′. Μια πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Νίκου Μηλιάκου ο οποίος χρησιμοποίησε τους Κορτέση, Μπέτσιο (72′ Αϊβαλιώτης), Κουρτέση, Ασπιώτη, Κορνέζο, Παπαγεωργίου, Μαλτέζο (62′ Φραντζέσκος), Σκαμπαρδώνη, Αναγνωστόπουλο, Ελεζί, Σακλαμάκη (65′ Πολίτης).