Σπάρτη: Αλλοίωση αποτελέσματος στο Αιγίνιο

Ο αγώνας της Σπάρτης εκτός έδρας με τον Αιγινιακό που έγινε χθες Κυριακή 19 Μαρτίου ανήκει στο παρελθόν αλλά οι διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων είναι σημαντικές για την διαιτησία του Λυμπούδη του συνδέσμου Μακεδονίας.

Στo 70′ λεπτό 0-0 υπήρχε καταφανέστατη παράβαση του Γκατζολάρι, παίκτη των γηπεδούχων αφού η μπάλα χτύπησε στο χέρι του μετά από μπαλιά του Ροβίθη από τα 40 μέτρα. Ο βοηθός αμέσως σήκωσε το σημαιάκι υποδεικνύοντας την παράβαση αλλά ο διαιτητής Λυμπούδης είπε ότι το χέρι ήταν ακούσιο. Εύλογη απορία είναι πως είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο όταν η μπάλα έρχεται από τα 40 μέτρα μακριά.

Αιγινιακός – Σπάρτη (15:00, «Γ. Παραλυκίδης»)
Διαιτητής: Λυμπούδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Η. Παπαδόπουλος, Αϊναλής (Μακεδονίας)
4ος: Μαρόπουλος (Μακεδονίας

Προφανώς η μη υπόδειξη του πέναλτι σε αυτό το σημείο και με το σκορ 0-0 αποτελεί καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος. Μια φάση η οποία μάλιστα δεν υπήρχε στα στιγμιότυπα στην Αθλητική Κυριακή όπως έλειπαν και ευκαιρίες της Σπάρτης αφού τα στιγμιότυπα του συγκεκριμένου αγώνα που ήταν ένα λεπτό και υπήρχαν μόνο ευκαιρίες του Αιγινιακού!  Η μοναδική φάση που προβλήθηκε για τη Σπάρτη ήταν ένα αδύναμο σουτ του Αναστασάκου πολύ έξω από την περιοχή. Η Σπάρτη είχε καλές στιγμές με τον Σιώπη, Ροβίθη και Οικονομόπουλο.

Oι φάσεις από το Αιγινιακός – Σπάρτη στο 7:35 του βίντεο