Αρχική Τοπικό Λακωνίας A.E. Σπάρτη Σπάρτη: Νίκη επί της Καλλιθέας με εκπληκτικό γκολ Φράγκου. (βίντεο)

Σπάρτη: Νίκη επί της Καλλιθέας με εκπληκτικό γκολ Φράγκου. (βίντεο)

Η Σπάρτη πέτυχε την 8η νίκη στην έδρα της επί της Καλλιθέας με σκορ 2 – 1 με πρωταγωνιστή για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα τον Φράγκο. Ο επιθετικός των Σπαρτιατών άνοιξε το σκορ στο 15′ με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι, και 7 λεπτά μετά βρέθηκε πολύ κοντά στο να διπλασιάσει τα γκολ για τους γηπεδούχους με εκπληκτικό σουτ από το κέντρο. Μια πολύ καλή εμφάνιση για τον 27χρονο επιθετικό για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στη νίκη επί του Α.Ο. Χανιά την προηγούμενη αγωνιστική.  Η νίκη των Σπαρτιατών επί της Καλλιθέας είναι σημαντική εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπιζε το τεχνικό επιτελείο αφού έξι παίκτες δεν ήταν διαθέσιμοι για το συγκεκριμένο αγώνα. 

Το σκορ άνοιξε για την Σπάρτη μόλις στο 15ο λεπτό με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι ο Φράγκος, με τον ίδιο παίκτη να χάνει κλασσική ευκαιρία για το 2-0 στο 22ο λεπτό, βλέποντας το σουτ από το κέντρο του να καταλήγει μόλις άουτ. Η Καλλιθέα απείλησε ουσιαστικά για πρώτη φορά στο 59ο λεπτό με τον Ολιβέρια να στέλνει τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μελίσσα. Ο Σμυρλής ισοφάρισε στο 66ο λεπτό από πλάγια θέση, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα η Σπάρτη πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ με τον αμυντικό της Καλλιθέας Λεβέντης να στέλνει με αυτογκόλ τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, μετά από εκτέλεση φάουλ του Λώττα.

Στις καθυστερήσεις η Καλλιθέα είχε δυο σουτ με τους Σμυρλή και Τσίπρα, αλλά ο Μελίσσας να αποκρούει.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Αναστασόπουλος, Παπαχρήστος, Καρτσαμπάς (76′ Κοτσαρίδης), Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Λώττας (85′ Κορνέζος), Ροβίθης, Φράγκος, Ηλιόπουλος (83′ Κατσίκης), Αναστασάκος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Πάτας, Ντιακιτέ, Κατσικογιάννης (75′ Κρεββατάς), Συριόπουλος, Τσίπρας, Γουόρντεν, Μασέδο (84′ Μάκο), Σταματάκος (61′ Σμυρλής).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης

Δείτε από την κάμερα της ΕΡΤ τα στιγμιότυπα της 27ης αγωνιστικής της Stoiximan Football League και το ανάποδο ψαλίδι του Φράγκου. Ο αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης στο 8:19 του βίντεο.