Λόγια καρδιάς του συγκινημένου Κώστα Ζάχου (βίντεο)

Πολλές οι στιγμές στο χθεσινό ντέρμπι μεταξύ του Αστέρα Βλαχιώτη και του Ολυμπιακού Γυθείου αλλά παρακολουθώντας το βίντεο της Δημοτικής Αγοράς της Λακωνίας κάποιος θα προσέξει τον συγκινημένο Κώστα Ζάχο να βγάζει λόγια μέσα από την καρδιά του ευχαριστώντας τον Πρόεδρο, και όσους έχουν συμβάλλει στη φετινή πορεία του Αστέρα αλλά και αφιερώνοντας την άνοδο σε ανθρώπους του Αστέρα Βλαχιώτη που λείπουν αλλά βλέπουν από ψηλά:

Τα λόγια είναι λίγα. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μας που έκαναν κατάθεση ψυχής σήμερα και πήραν αυτό το παιχνίδι το οποίο μας ανεβάζει 99% στη Γ” Εθνική. Έχει ακόμη 3 παιχνίδια και θα τα κυνηγήσουμε και πιστεύω στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο, τον κύριο Μανιατάκο γιατί αυτό το οικοδόμημα είναι δικό του και εμείς απλά είμασταν δίπλα του, και τον στηρίξαμε για να πετύχουμε τον σκοπό μας. Τον Μίκι Τσίρκοβιτς εδώ και 3 μήνες έχει αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας προς το καλύτερο και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα που μας κάνει το πρώτο φαβορί για άνοδο. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν σήμερα συγκινητικός. Σηκώνουν τον Πρόεδρο στον αέρα. Να αφιερώσω αυτή την άνοδο, στο Νίκο Πανάκη, τον Ζάχο, σε ένα άνθρωπο που δεν ζει, ο άνθρωπος που μας ενέπνευσε για να έχουμε τον Αστέρα στην καρδιά μας και να τον έχουμε μεγάλο, επίσης στον Κώστα Μαντζαβράκο που μας βλέπει εκεί από ψηλά και χαίρεται για αυτό το πανηγύρι που γίνεται στο Βλαχιώτη και τον φίλο μου τον Κώστα Φούρκα, ανθρώποι που λείπουν αλλά ήταν Αστέρας μέσα από την καρδιά.

Οι δηλώσεις Ζάχου ξεκινούν τη χρονική στιγμή 8:05