Σπάρτη: Εντός έδρας ήττα από Αγροτικό Αστέρα

Η Σπάρτη ηττήθηκε 1 – 2 εντός έδρας από τον Αγροτικό Αστέρα την Κυριακή 7 Μαϊου. Αυτή ήταν η δεύτερη εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα μετά την ήττα από τον Απόλλων Σμύρνης την 2η αγωνιστικής της Stoiximan Football League. Ο Σωτήρης Αντωνίου αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα στο σημερινό αγώνα και είχε 14 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές!

Με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους ξεκίνησε το παιχνίδι, καθώς μόλις στο 2’ ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ. Ο Βουτσιάς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Φιλίπε αφύλαχτος στο δεύτερο δοκάρι νίκησε με σουτ τον Μελίσσα για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς είχαν κλείσει πολύ καλά τους χώρους. Βέβαια, στο 45’ θα μπορούσαν να είχαν φέρει το ματς στα… ίσια αλλά το σουτ του Αναστασόπουλου κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξανά για τους φιλοξενούμενους ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Μετά από ωραία ατομική ενέργεια στο 49’, ο Πάτο πέταξε τη μπάλα στον κενό χώρο, απέφυγε τον Γιαννίτση και σκόραρε για το 2-0.

Δύο λεπτά αργότερα, η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου άγγιξε το 2-1, αλλά το πλασέ του Καρτσαμπά κατέληξε στο δοκάρι ενώ στο 56’ ο Ροβίθης δεν μπόρεσε να νικήσει από θέση τετ α τετ τον Γιακουμή.

Τελικά, το γκολ για τη Σπάρτη ήρθε στο 79’, με τον Λώττα να εκτελεί φάουλ, και τον Φράγκο από κοντά, έπειτα από λάθος απομάκρυνση της άμυνας να μειώνει σε 2-1.

Στο 88’ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν καθώς ο Γκέκας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Κάτι που οι Λάκωνες δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν στα λεπτά που απέμεναν, με το 2-1 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.  Η Σπάρτη διαμαρτύρεται για πέναλτι σε φάση που αμυντικός του Αγροτικού Αστέρα εμφανώς σπρώχνει και ρίχνει τον Φράγκο εντός περιοχής. Δοκάρι για τους γηπεδούχους είχε ο Καρτσαμπάς. 

Την επόμενη αγωνιστική η Σπάρτη ταξιδεύει στις Σέρρες για να αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό ενώ ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Διαιτητής ήταν ο Γαβρίλης (Αθηνών), βοηθοί του οι Λυμπερόπουλος (Αθηνών) και Μαρνέζος (Χανίων), ενώ τέταρτος ο Αγγελάκος (Αρκαδίας).

Κόκκινες: 88’ Γκέκας

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Ροβίθης (89’ Αναστασάκος), Γιαννίτσης (62’ Κοτσαρίδης), Καρτσαμπάς, Παπαχρήστος, Οικονομόπουλος, Λώττας, Αναστασόπουλος, Μπουντόπουλος (56’ Κατσίκης), Ηλιόπουλος, Φράγκος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Αργυρίου, Κουκόλης, Γκότοβος, Μπουτζίκος, Τάι, Tριανταφυλλάκος (73’ Έππας), Τεγούσης, Φιλίπε, Βουτσιάς (62’ Γκέκας), Πάτο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης