Σπάρτη: Ένταση και ισχυρή αστυνομική δύναμη στα γραφεία της ΠΑΕ!

Στιγμές έντασης στα γραφεία της Σπάρτης στις 16:00 το μεσημέρι. 

Ιδιαίτερα κρίσιμες οι στιγμές για την ΠΑΕ Σπάρτη. Η Παρασκευή ήταν κρίσιμη ημέρα για την ομάδα αφού ο νέος ιδιοκτήτης ο οποίος παραιτήθηκε πριν λίγο – πατήστε εδώ – έκανε συναντήσεις με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές για να βρεθεί λύση στο οικονομικό θέμα.  Συζητήσεις οι οποίες κατέληξαν σε αδιέξοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες στους παίκτες προτάθηκαν ιδιωτικά συμφωνητικά, προκειμένου να τους καταβληθεί τώρα ένα μικρό μέρος των οφειλομένων και η εξόφλησή τους να γίνει το… 2018. Όπως ήταν αναμενόνενο, κανείς δεν αποδέχτηκε την πρόταση αυτή.

Πλήθος φιλάθλων μαζεύτηκε έξω από τα γραφεία, και στα γραφεία ήταν ο Δημήτρης Νικόλαρος ο οποίος κάλεσε την αστυνομία και την ασφάλεια φοβούμενος ότι μπορεί να του κλέψουν το χρηματικό ποσό που είχε μαζί του.  Οι ποδοσφαιριστές εκτός από τις προσωπικές συζητήσεις που είχαν μαζί του από το πρωί της Παρασκευής ξαναπήγαν στις 14:00 για να ξανασυζητήσουν με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχαν φτάσει σε οριακό σημείο αφού ειπώθηκαν ασυναρτησίες.  Χαρακτηριστική η φράση που χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστής απευθυνόμενος στο Νικόλαρο: 

Ντροπή σου, με τα παιδιά μας παίζεις!

Μετά την παραίτηση Νικόλαρου ακολούθησε και η παραίτηση Αντωνίου – πατήστε εδώ – με τους ποδοσφαιριστές να συναντώνται στις 18:00 και αναμένεται να εκδώσουν ανακοίνωση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης