Σπάρτη: Βαριά ήττα στο Ηράκλειο (βίντεο)

Η πιο δύσκολη αγωνιστικά ημέρα για τη Σπάρτη τη φετινή αγωνιστική περίοδο εκτυλίχθηκε την 32η αγωνιστική στο Ηράκλειο με την βαριά ήττα από τον ΟΦΗ με 6 – 1.  Μπορεί η Σπάρτη να είχε χίλια, μύρια προβλήματα αλλά αυτό θα μείνει στην ιστορία είναι το βαρύ τελικό σκορ της αναμέτρησης.  Ο Κλάδης είχε στη διάθεσή του 13 ποδοσφαιριστές με τον Καρτσαμπά να τραυματίζεται στη προθέρμανση. Πρέπει όλοι να σεβαστούμε την ιστορία της ομάδας και να τελειώσει με αξιοπρέπεια η περίοδος στους αγώνες με Λαμία και Άρη, μια περίοδος που ξεκίνησε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο με την 4άρα στο Αγρίνιο επί του Παναιγιάλειου. 

Στο ​21′ μετά απο φάση διαρκείας και διαδοχικά σουτ απο τους Μάνο και Βουό, ο Μάνος φαίνεται να είναι ο τελευταίος που σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).  Το 2-0 για τον ΟΦΗ έγινε στον 28′. Φάουλ του Μιλοσάβλιεφ απο πλάγια, καρφωτή κεφαλιά του Κώτσιου, η μπάλα στα δίχτυα (2-0)..Στο 34′ εκπληκτική φάση για τον ΟΦΗ με τον Βουό να βγάζει κάθετη για τον Μιλοσάβλιεφ, ο οποίος “σκάβει” τη μπάλα πάνω απο τον τερματοφύλακα, αλλά αυτή σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι! Στο ​48′ ο γκολκήπερ της Σπάρτης έδιωξε το ψηλοκρεμαστό του Μιλοσάβλιεφ και ο Χαντί με κοντινή κεφαλιά, έκανε το 3-0. Στο 57′ To 4-0 για τον ΟΦΗ. Σέντρα του Βαλλιάνου, προβολή του Βουό, η μπάλα στα δίχτυα. Στο 66′ ο Μιλοσάβλιεφ εκτέλεσε κόρνερ  και ο Αντουκόρ με σούτ μέσα απο την περιοχή γράφει το 5-0. Στο 84′ ο Χαντί εκτέλεσε πλασαριστά το φάουλ για τον Χίσι, ο οποίος μεδυνατό σούτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Σπάρτης για 6η φορά! Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις με τον Φράγκο.

Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου). Βοηθοί: Σινιοράκης (Χανίων), Αναστασάκης (Χανίων).

ΟΦΗ: Δαύκος, Κώτσιος, Μιλοσάβλιεφ (77′ Μπουρσέλης), Οστοιτς, Βουό (59′ Βρεττός), Χαντί, Μάνος, Χίσι, Αντουκόρ, Κιάσσος, Βαλλιάνος (69′ Κοιλιάρας).

Στον πάγκο οι: Στρέζος, Πάγκαλος, Βρετός, Μπουρσέλης, Κοιλιάρας, Ογκμποε, Ράντι.

Σπάρτη: Κραβαρίτης, Γιαννίτσης, Μπανούσης, Οικονομόπουλος, Μπουντόπουλος, Ηλιόπουλος, Λώττας, Κατσίκης, Καρτσαμπάς, Χαδιάρης, Φράγκος.