Σπάρτη: Αναβολή, πληρωμές και εκδήλωση.

Χθες Πέμπτη 9/6 έγινε καταβολή μέρους των δεδουλευμένων στους ποδοσφαιριστές της Σπάρτης και ήταν και η ημέρα όπου ήταν προγραμματισμένη η απολογία για τον αγώνα Κυπέλλου με τα Χανιά. Μια υπόθεση η οποία πήρε αναβολή για τις 19 Ιουνίου.

Σήμερα ο Πρόεδρος Δημήτρης Νικόλαρος αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του σε εκδήλωση της ομάδας στο Sparta Arena στις 20:00 αποκαλύπτοντας τον επενδυτή που έχει βρει – πατήστε εδώ.

Φυσικά υπάρχει και η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης την Κυριακή 12/6 με την προετοιμασία να γίνεται με πολλά προβλήματα αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν αναχωρήσει από την πόλη της Σπάρτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ για τους ύποπτους αγώνες:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 22-6-17

Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακρόαση ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 19-6-17

Ακρόαση ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 22-6-17

Ακρόαση ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 19-6-17

Ακρόαση ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 19-6-17».

Αίτηση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Π.Σ. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.
ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης