Σπάρτη: Ζωντανή ενημέρωση της εκδήλωσης στο Sparta Arena

Το isports.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά την εκδήλωση για την ΠΑΕ Σπάρτη στο Sparta Arena που λαμβάνει χώρα την Παρασκευή 9 Ιουνίου.   Ο Πρόεδρος Δημήτρης Νικόλαρος κάλεσε τους φίλους της ομάδας την Πέμπτη να παρευρεθούν με πλήθος κόσμου να δίνει το παρών.

Ομιλητές

Δημήτρης Νικόλαρος

Να σας καλοσωρίσω και να σας ευχαριστήσω. Καλοσωρίζω τον Χρήστο Χρήστου, επειχειρηματίας, χρηματοδότης της ομάδας. Eίναι ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του ομίλου Mayfair. Τον κύριο Γιαννακόπουλο και άλλους φίλους χορηγούς και θα βοηθήσουν την προσπάθεια.

Χρήστος Χρήστου

Είχα συνάντηση με Νικόλαρο μέσω κοινού φίλου. Να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την προσπάθεια, χώρο λιανικής, απευθύνονται στον καταναλωτή. Δεν κυνηγώ το ποδόσφαιρο, να το χρηματοδοτήσω. Δεν αφήνω κανένα ψεγάδι. Η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Πρόεδρος, του εύχομαι να την περπατήσει καλά. Πιστεύω ότι θα βοηθήσετε όλοι και θα ανταποκριθείτε. Ξεκίνησα να δώσω τα πρώτα χρήματα.

Ο όμιλος Mayfair εκπροσωπεί CYTA, FORTHNET, NOVA, KEN – παροχή ενέργειας, νερό, ομορφιάς. Τα πολλά χρόνια στη πλάτη έφεραν γνωριμίες, γνώση, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ένα σωρό δραστηριότητες. Η Ελλάδα είναι μια μεγάλη αγελάδα, με τα βυζιά στην Αθήνα. Όλες οι δουλειές γίνονται εκεί. 

Ρεύμα – είμαστε στη ΔΕΗ και έχει βγει ο ιδιωτικός τομέας και προσφέρει ρεύμα. Έκπτωση από το τιμολόγιο της ΔΕΗ, ο ανταγωνισμός ρίχνει τις τιμές. Για να βάλουμε χρήματα στο σπίτι μας πιέζουμε τον ανταγωνισμό. Ζητώντας κάτι ρίχνουμε τις τιμές. Ένας από αυτός που σας παίρνει τηλέφωνο για να σας προσφέρει καλύτερες τιμές σε συμβόλαια κινητών τηλεφώνων είμαι εγώ.

Απευθυνόμαστε στο τελικό καταναλωτή και κερδίζουμε τα της λειτουργίας της επιχείρησης. Γεννήθηκε η ιδέα, να βοηθήσουμε εμείς και να μας βοηθήσετε και εσείς. Την αρχή την έκανα εγώ και τη συνέχεια εσείς. Εσείς στηρίζετε την ομάδα. Έκανα την αρχή, θα κάνω και τη συνέχεια. Όσοι πιο πολλοί γίνεται μέλη του Mayfair club τόσο πιο πολλοί θα στηρίξετε την ομάδα. Να σας ευχαριστήσω για το μήνυμα που θα μεταφέρετε, δεν θα είναι μήνυμα εμπορικό αλλά θα είναι ένα μήνυμα φιλίας. Στηρίζουμε μια ομάδα, έρχεται η νεολαία, μαζευόμαστε όλοι γύρω γύρω από την ομάδα.

Να βοηθήσω και εγώ στο κοινωνικό σύνολο. Για το θέμα των προϊόντων, θα ενημερώσουμε κάποιους ανθρώπους. Υπάρχει συνεργάτης για τα προϊόντα ρεύματος, ο Ζαχαρίας Πριόβολος.

Πριόβολος

Ζαχαρίας Πριόβολος

Εταιρία παροχής ενέργειας. ΚΕΝ προσφέρει έκπτωση έως 25%. Γίνεται για να κερδίζει ο καταναλωτής από την έκπτωση. 50% έκπτωση από την εγγύηση παίρνοντας την μισή εγγύηση από τη ΔΕΗ. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να μπείτε στο site της εταιρείας

Νικόλαρος

Ο Χρήστου πληρώνει τους παίκτες εδώ και καιρό έχοντας διαθέσει χρήματα. Προσπάθεια από όλους μας η ομάδα να είναι αυτοδύναμη και να έχει τον έλεγχο μόνη της.

Θα πάμε να παίξουμε στον Άρη, στο καλύτερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Τα χρήματα που θα δοθούν, θα δοθούν. Έχουν γίνει κάποιες κινήσεις για προπονητή, που ήταν και στη Σουπερλίγκα.

Έχει δώσει ο Χρήστου παραπάνω από το 50% από όσα ήταν να δώσει για την επόμενη περίοδο. Να βοηθήσω στο τοπικό ποδόσφαιρο, είτε με την ΕΠΣ Λακωνίας, είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.

Δεν υπάρχουν ακριβή νούμερα, πορεία όπως έγινε φέτος, όχι τεράστια νούμερα. Όλα προς όφελος της ομάδας της Σπάρτης. Ο Χρήστου θα βάλει όσα χρήματα του έχω πει, ότι χρήματα θα μαζέψουμε θα είναι για καλύτερη πορεία.

Χρήστου

Μπείτε στο πελατολόγιο μας, τα χρήματα θα είναι από εσάς, δεν ήρθα να κάνω εμπόριο. Ζήτησα να μην έχουμε ιδιαίτερη προβολή με κάμερες. Δεν περιμένω κάτι για να συνεχίσω κάτι. Αν παραχθεί προϊόν, εδώ είμαι εγώ, υπάρχουν και άλλα.