Τρόποι, κόστος διαφήμισης στο αθλητικό site του Νομού Λακωνίας, ISPORTS. Περιεχόμενο αγωνιστικής περιόδου 2017-18

Αθλητικό site του Νομού Λακωνίας isports.gr

Περιεχόμενο, στατιστικά, τρόποι και κόστος διαφήμισης.

 

Το μοναδικό αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr ξεκίνησε την πορεία του τον Ιούνιο του 2014 διαδεχόμενο το περιοδικό «Λακωνία στα Γήπεδα» το οποίο διανεμόταν ΔΩΡΕΑΝ σε διάφορες περιοχές του Νομό Λακωνίας.

Τα τρία στοιχεία που χαρακτηρίζουν το isports είναι η άμεση, αντικειμενική και ολοκληρωμένη ενημέρωση. Στοιχεία τα οποία το καθιέρωσαν στη κορυφή της αθλητικής ενημέρωσης στο διαδίκτυο. Η άμεση ενημέρωση αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι επισκέπτες θα ενημερωθούν άμεσα με τα άρθρα ζωντανής ενημέρωσης των αγώνων να έχουν το μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών. Η αντικειμενική ενημέρωση είναι το σημαντικότερο κλειδί της επιτυχίας αφού η κάθε ομάδα ανεξαρτήτως δυναμικότητας, ο κάθε αθλητής ανεξαρτήτως δυναμικότητας ή αθλήματος έχει τη δυνατότητα να δημοσιεύσει στο isports ΔΩΡΕΑΝ ότι επιθυμεί. Γίνεται συνεχή αναφορά σε όλες τις ομάδες και όλους τους αθλητές. Η ολοκληρωμένη ενημέρωση βασίζεται στο γεγονός ότι δημοσιεύονται άρθρα για όλα τα αθλήματα κάτι το οποίο αποτυπώνεται στον αριθμό των δημοσιευμένων άρθρων ανά άθλημα. Απολογούμαστε για τυχόν παραλείψεις η λάθη τα οποία πιθανόν να έχουν γίνει σε αυτό το διάστημα. Δεν θέλαμε να αδικήσουμε κάποιον ή να μην τον αναφέρουμε σε καμία περίπτωση. Ευχαριστούμε επίσης όσους μας ενημερώνουν για τις πληροφορίες που μας παρέχουν.

 

Διαφημιστείτε για ένα χρόνο στο αθλητικό site του Νομού Λακωνίας, isports.gr με 200

Περιεχόμενο αγωνιστικής περιόδου 2017-18

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ στη Football League, ο Αστέρας Βλαχιώτη στη Γ’ Εθνική, ενημέρωση για όλες τις ομάδες της Α’ κατηγορίας Λακωνίας, της Α1’ κατηγορίας, και της Β’ κατηγορίας Λακωνίας.  Οι Καρυάτιδες στη Β’ Εθνική, οι γυναίκες του τμήματος πετοσφαίρισης του Σπαρτιατικού στη Β’ Εθνική. Στο μπάσκετ Α’ και Β’ κατηγορίες ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, Σπάρταθλον, Spartan Race, στίβος, ποδηλασία, μαχητικά, τένις, μηχανοκίνητα, αγώνες δρόμου, ορειβασία, beach volley, ποδόσφαιρο άμμου, διαιτησία και άλλα.

Στατιστικά isports.gr (σύμφωνα με το google analytics)

Ακολουθούν στατιστικά από ημέρα της περυσινής περιόδου βάση. Τα στατιστικά είναι από τα αναλυτικά στοιχεία της Google, το πιο αξιόπιστο και αποδεκτό λογισμικό μέτρησης στατιστικών. Για την κατανόηση των γραφημάτων οι περίοδοι σύνδεσης αντιστοιχούν στις επισκέψεις.  

 Στην εικόνα απεικονίζονται οι επισκέψεις το Σάββατο 5 Νοεμβρίου ανά ώρα. Συνολικά έγιναν 5 χιλιάδες 279 επισκέψεις από 3 χιλιάδες 266 διαφορετικούς χρήστες.

Ο σημαντικότερος αριθμός των χρηστών που επισκέπτονται το isports είναι από σταθερό υπολογιστή-laptop και κινητό τηλέφωνο.

Σας ευχαριστούμε για τα στατιστικά που μας δίνει το σημαντικότερο κίνητρο  για να συνεχίσουμε το έργο μας και να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας προς εσάς. Είμαστε στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου στο mail: lakoniastagipeda@gmail.com που θα ήθελε να γίνει αποδέκτης στατιστικών για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα.

 

Κόστος διαφήμισης στο isports.gr

Σε όσους επιλέγουν τη διαφήμιση για όλο το χρόνο γίνεται καλύτερη τιμή με 4 μήνες να παρέχονται δωρεάν. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ και οι δύο τρόποι διαφήμισης, με banner και άρθρο.

Σήματα ομάδων – Στο πάνω τμήμα του site εμφανίζονται τα σήματα των ομάδων. Πατώντας σε κάποιο σήμα ο επισκέπτης βλέπει όλα τα άρθρα της συγκεκριμένης ομάδας.

 

Διαφημιστείτε για ένα χρόνο στο αθλητικό site του Νομού Λακωνίας, isports.gr με 200

 

Θέση banner και τρόποι διαφημίσεων

Υπάρχουν πολλοί τρόποι προβολής της επιχείρησης σας στο isports. Ο πρώτος τρόπος είναι με banner και ο δεύτερος με άρθρο που προβάλλει την επιχείρηση η κάποιο προϊόν της ή υπηρεσία.  

Στην ανωτέρω εικόνα βλέπετε πέντε banner – Δημάκης. Τοπογραφικά, Πρακτορείο ΟΠΑΠ, ΠΟΤΩΝ ΛΑΒΕ, Ημίχρονο ΣΠΟΡ – στο πάνω τμήμα του site. Αποτελούν τα πρώτα στοιχεία που εμφανίζονται όταν κάποιος επισκέπτης μπαίνει από κινητό και το βέλτιστο τρόπο προώθησης της επιχείρησης σας.

 

Διαφήμιση με banner στη δεξιά πλευρά. Στην ανωτέρω εικόνα βλέπετε τρία – Winners, ΠΑΡΘΕΝΩΝ και το φροντιστήριο Κούμαρη-Σγουπάκου. Τα banner εναλλάσσονται ανά δύο κάτι το οποίο προσελκύει το μάτι του επισκέπτη στη θέση της διαφήμισης.  Eμφανίζονται σε σταθερό υπολογιστή, laptop ή tablet στο δεξί τμήμα και ανάμεσα στα άρθρα. Από κινητό εμφανίζονται ανάμεσα στα άρθρα.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Mπορείτε να στείλετε το άρθρο σας, τις φωτογραφίες, βίντεο ή οποιαδήποτε άλλο πολυμέσο προβάλλοντας την ομάδα σας, αγώνα σας, εκφράζοντας την άποψή σας για κάποιο θέμα, είτε οτιδήποτε άλλο χρίζει προβολής και διάδοσης.

Διαχειριστής Ιστότοπου: Τσαρούχας Ανδρέας, Ιστότοπος: isports.gr, κινητό: 6982862616 σταθερά: 2731024167, 2731025881, mail: lakoniastagipeda@gmail.com