Απόλλων Ξηροκαμπίου: Δυο ποιοτικές προσθήκες

Η ανακοίνωση του Απόλλων Ξηροκαμπίου για τις προσθήκες των Κωστάκου, Σπυρόπουλου:

Με δύο ποιοτικές προσθήκες συνεχίζει την ενίσχυσή της η ομάδα μας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς που ξεκινάει σε λίγο καιρό.

Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει ότι ο Γεώργιος Κωστάκος και ο Γιάννης Σπυρόπουλος αποτελούν πλέον μέλη της ομάδας μας.

Ο Γιώργος Κωστάκος επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στην ομάδα απ όπου ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα έχοντας περάσει απ τις ομάδες της Πελλάνας και του Ολυμπιακού Γυθείου, ενώ έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν με την ομάδα της Α.Ε. Σπάρτης. Η εμπειρία του και το πάθος του για το ποδόσφαιρο σίγουρα αποτελεί οδηγό για όλους και περισσότερο για τα νέα παιδιά της ομάδας μας.

Ο Γιάννης Σπυρόπουλος έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στην Α.Ε. Σπάρτης και την Πελλάνα, ενώ κατά τη περσινή περίοδο αγωνίστηκε και αυτός με τον Ολυμπιακό Γυθείου στον Β γύρο του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση του Απόλλωνα ευχαριστεί τους δύο ποδοσφαιριστές για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και αποδέχθηκαν τη πρόσκλησή μας. Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και καλή επιτυχία στην μετέπειτα κοινή μας πορεία!

Εκ του Δ.Σ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου