Σπάρτη: Έναρξη προετοιμασίας αγωνιστικής περιόδου 2017-18. (φωτογραφίες)

Η Σπάρτη πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση και το παρόν έδωσαν 23 ποδοσφαιριστές, με κάποιους να είναι υπό δοκιμή. Σε μια προπόνηση στην οποία βρέθηκαν το προπονητικό team – πατήστε εδώ – Τζαναβάρας, Σωτηρόπουλος, Πολυμενέας, Αποστολάκος, ο πρόεδρος Δημήτρης Νικόλαρος και ο γενικός αρχηγός Σπύρος Παπακωνσταντίνου. 

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν σε αυτή την προπόνηση ήταν οι: Μακρυωνίτης, Τρακάκης, Τσάβεζ, Ζουλιώτης, Παναγιώτου, Γραικός, Γιάννης Σάββας, Μακροστέργιος, Κατσίκης, Οικονομόπουλος, Παπασάββας, Μπέλης, Φουρτάδο, Ασπιώτης, Αιβαλιώτης, Mπακιρτζίδης.

Αύριο θα βρίσκονται στη Σπάρτη και  οι Τσιμόντζι, Γουόρντεν οι οποίοι απουσίαζαν από την σημερινή πρώτη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του isports.gr η Σπάρτη έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές των Βασίλη Τριανταφυλλάκο και Θανάση Δεινόπαππα οι οποίοι αγωνιζόντουσαν κατά την περυσινή περίοδο στον Αγροτικό Αστέρα. Έως την επόμενη εβδομάδα θα έχει συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας το οποίο θα αριθμεί περισσότερους από 23-24 ποδοσφαιριστές.

Δήλωση Νικόλαρου

«Σήμερα ξεκινήσαμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Έρχονται κι άλλοι παίκτες. Ήταν αρκετοί παίκτες σήμερα εδώ και κάποιοι υπό δοκιμή. Περιμένουμε ακόμα 6-7 παίκτες που έχουν κλείσει και θα έρθουν να ενταχθούν στην ομάδα και το ρόστερ από Δευτέρα να είναι σχεδόν έτοιμο, για να μπούμε κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας. Κάναμε τις καλύτερες επιλογές σε παίκτες, τόσο σε αυτούς που ήρθαν όσο και σε αυτούς που θα έρθουν ακόμα, ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ και να έχει 25 παίκτες. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον κόσμο που ήρθε σήμερα. Αρκετοί δεν πίστευαν ότι η ομάδα θα κάνει αυτά που λέγαμε, αλλά ήρθαν παίκτες με τεράστια αξία, που την έχουν αποδείξει ως τώρα στην καριέρα τους», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι φωτογραφίες από τον Παναγιώτη Σταματέλλη.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης