Επιστολή προς EΠΟ για τον όμιλο του Αστέρα Βλαχιώτη. Συνέντευξη τύπου Καρρά στο Ναύπλιο.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Τάκης Καρράς θα παραθέσει συνέντευξη τύπου στο Ναύπλιο, η ανακοίνωσή:

Την Πέμπτη 14.9.17 και ώρα 11.30 π.μ.στο Ξενοδοχείο PARK στο Ναύπλιο,θα παραθέσω συνέντευξη τύπου στα Τοπικά ΜΜΕ σχετικά με την επιστολή (10.9.17 στα ΜΜΕ Αργολίδας και Αθηνών) του Σιδερη Βασίλη Προέδρου ΕΠΣ Αργολίδας ,σε βάρος μου.

Επιστολή προς ΕΠΟ

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας βρίσκεται σε επαφή με την ΕΠΣ Αρκαδίας και έχει μιλήσει με τον Σταύρο Ψαρόπουλο που είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου και Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ/Γ’ Εθνικής. Η επιστολή που έστειλε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας προς την επιτροπή διοργανώσης της ΕΠΟ για τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής:

Προς Επιτροπή Διοργανώσεων ΕΠΟ(Γ’ Εθνικής)

Κοιν. κ.Πρόεδρο Ε.Ε.

κ.Πρόεδρε και Μέλη,

Υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα του νόμου μας Αστέρα Βλαχιωτη που στην παρθενική της συμμετοχή στην Γ’ Εθνική Κατηγορία ,γίνεται καθημερινά μάρτυρας άρθρων στο διαδίκτυο για τον καταρτισμό των ομίλων που την φέρνει στα νησιά των Κυκλάδων και Δωδεκανήσων.

Είμαστε βέβαιοι, ότι μια τέτοια πρόταση Δεν θα γίνει δεκτή απο την Επιτροπή σας, διότι ,αυτονόητο σε μια Ερασιτεχνική κατηγορία το κόστος μετακινήσεων ,διανυκτερεύσεων και διαιτησίας θα χρειαστεί προϋπολογισμό επαγγελματικής κατηγορίας και σίγουρα θα υπάρχουν ομάδες που δεν θα συμμετάσχουν πλέον στο πρωτάθλημα.

Ας, σταματήσει έγκαιρα η παραπληροφορηση και ας καταρτισθούν οι όμιλοι με αμιγώς γεωγραφικά κριτήρια.

Για την Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος
Π.Καρράς
Ο Γεν.Γραμματέας
Θ.Δογαντζης