Απόλλων Ξηροκαμπίου: Πρεμιέρα με εντός έδρας νίκη στο Κύπελλο

Με 4-1 σκορ κέρδισε η ομάδα μας στο πρώτο της επίσημο αγώνα για το κύπελλο Λακωνίας τον Α.Ο Κροκεών.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας Ξηροκαμπίου προηγήθηκε με σκορ 1-0 ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι με τον αρχηγό της ομάδας μας Γεώργιο Κωστάκο, λίγο πριν τη λήξη του. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 και λίγο αργότερα ο Γιάννης Σπυρόπουλος έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τον Απόλλωνα με 2-1. Το 3-1 έκανε ο Παναγιώτης Σούμπασης ενώ λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ο Γιώργος Παππάς έγραψε το τελικό 4-1. Ο Α.Ο. Κροκεών δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν το σκορ ήταν 2-1 αλλά το δοκάρι και ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Παύλος Γιαννουλόπουλος σταμάτησαν σε δύο περιπτώσεις τη πορεία της μπάλας προς το τέρμα.

Πριν τον αγώνα οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου γευμάτισαν στο εστιατόριο Μέλυδρον στη Σπάρτη. Ευχαριστούμε τη διεύθυνση του εστιατορίου για τη προσφορά τους στο σύλλογό μας.

Επίσης, ευχαριστούμε τον κύριο Λυκάκο Πέτρο και τη Herbalife Σπάρτης, για τη προσφορά στο σύλλογό μας σε ενδύματα αποστολής, όπως και τα αρτοποιεία Γιάννη Γκουβούση για τη προσφορά της λευκής στολής αγώνων.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο του Ξηροκαμπίου σήμερα και στήριξαν τη προσπάθεια της ομάδα μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου