Βράβευση αθλητών που συμμετείχαν στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες από το Δήμο Σπάρτης

Ο Δήμος Σπάρτης κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην έδρα του πρώην Δήμου Φάριδος στο Ξηροκάμπι , τίμησε τους αθλητές της Σπάρτης που έλαβαν μέρος στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες στο Κάουνας της Λιθουανίας.

Παρόντες ήταν όλοι οι αθλητές , οι προπονητές , οι γονείς και φίλοι των αθλητών.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το θεσμό αυτόν τονίζοντας ότι η παρουσία των αθλητών μας σε αυτούς τους αγώνες , είναι ο πρεσβευτής της πόλης στο εξωτερικό.

Σημείωσε ότι η κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στο Μπιτς Βόλεϊ αλλά και οι επιδόσεις των άλλων αθλητών στο στίβο δείχνει την εξαιρετική δουλειά που κάνουν οι γυμναστές μας.

Τα παιδιά από μέρους τους ευχαρίστησαν τον Δήμο Σπάρτης που τους έδωσε την δυνατότητα να ζήσουν αυτό το όνειρο και να βρεθούν με άλλους αθλητές από όλο το κόσμο σε μια γιορτή του αθλητισμού και της συμφιλίωσης των λαών από μικρή ηλικία.

Οι αθλητές του Μπιτς Βόλεϊ ζήτησαν από το Δήμο να βελτιώσει το γήπεδο που προπονούνται όχι μόνο για αυτούς αλλά και τους αθλητές που θα ακολουθήσουν στην πορεία , κάτι που έγινε αποδεκτό από τον Δήμαρχο.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Αρχισυντάκτη της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ της Λακωνίας Λάμπρο Λαμπρόπουλο που ακολούθησε την αποστολή και ανάδειξε τις προσπάθειες των αθλητών της Σπάρτης.

Οι αθλητές που τιμήθηκαν ήταν οι ΡΗΓΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ στο Μπιτς Βόλεϊ , η ΠΕΪΜΑΝΙΔΗ ΣΕΜΕΛΗ στη σφαιροβολία, η ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ – ΚΟΚΚΟΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ – ΚΑΝΑΡΑ ΣΟΦΙΑ – ΜΠΟΥΡΟΥΝΗ ΕΛΕΝΗ στα 4Χ100 , ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ στα 1500m , ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ στα 400m , ΚΑΡΑΜΒΑΚΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ στα 400m , ΚΟΚΚΟΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ στα 800m, ΜΠΙΑΝΚΑ ΜΠΑΛΑΝ ΜΑΡΙ στα 400m, ΚΑΝΑΡΑ ΣΟΦΙΑ στα 100m, ΜΠΟΥΡΟΥΝΗ ΕΛΕΝΗ στα 100m.

ΠΗΓΗ: dimotikiagoratislakonias