Απόλλων Ξηροκαμπίου: Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Ευχαριστήριο στο κόσμο

Τη δεύτερη νίκη της πέτυχε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα του Α΄ τοπικού πρωταθλήματος Λακωνίας, με σκορ 7-2, απέναντι στο Κάστρο Γερακίου τη Κυριακή 5/11 στο Ξηροκάμπι.

Ο Απόλλωνας Ξηροκαμπίου μπήκε δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε στο 8ο λεπτό με τον Παναγιώτη Σούμπαση. Στο 25’ και το 44’ ο Γιώργος Διαμαντάκος έκανε το 2-0 και το 3-0 αντίστοιχα. Στην επανάληψη ο Γιάννης Σίδερης έκανε το 4-0 στο 47΄. Στο 58΄ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-1 και στο 71΄ο Γιάννης Σπυρόπουλος με ωραία εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 5ο γκολ της ομάδας μας. Στο 83ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι μείωσαν και πάλι σε 5-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και λίγο αργότερα ο Παναγιώτης Ρηγάκος που είχε περάσει σαν αλλαγή στον αγώνα έκανε το 6-2, στο 87΄. Το τελικό 7-2 έκανε με κεφαλιά ο Κώστας Κυριακόπουλος που είχε περάσει και αυτός σαν αλλαγή στον αγώνα.

Έτσι μετά το πέρας της τέταρτης αγωνιστικής η ομάδα μας έχει έξι βαθμούς και είναι στη 5η θέση της βαθμολογίας.

Για τη 5η αγωνιστική ο Απόλλωνας θα δοκιμαστεί στη Γλυκόβρυση με αντίπαλο τον τοπικό Λεωνίδα το Σάββατο 11/11 και ώρα 15:00.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μία φορά όσους βρέθηκαν στο γήπεδο του Ξηροκαμπίου τη περασμένη Κυριακή και στήριξαν την ομάδα μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του Απόλλων Ξηροκαμπίου