Απόλλων Λάρισας: Η αποστολή για Σπάρτη

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Τερψιθέας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League με αντίπαλο την Σπάρτη στην πόλη της Λακωνίας (Κυριακή 12/11, 15:00).

Ο νέος τεχνικός της ομάδας κ. Νίκος Θεοδοσιάδης καθ’ ολη την διάρκεια της εβδομάδας εστίασε την προσοχή του, σε ασκήσεις τακτικής, κυκλοφορία της μπάλας, στημένες φάσεις και τελειώματα, με τους παίκτες να ανταποκρίνονται άψογα και με ανεβασμένη διάθεση και ηθικό.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (10/11) περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, δίτερμα σε μικρό χώρο και τελειώματα φάσεων. Ο προπονητής της λαρισινής ομάδας δεν θα έχει στην διάθεση του, τους τραυματίες Φιρινίδη, Σάββα, ενω εκτός αποστολής έμειναν για λόγους τακτικής και οι Καμπέρης, Μίλιτς. Επίσης εκτός είναι και οι νεαροί Λουκάς, Πρατσίλας, Τσιάτας.

Στην αποστολή του Απόλλωνα συμπεριλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Κραβαρίτης (Τ), Παιτέρης (Τ), Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Χατζής, Σουλίδης, Τσιλούλης, Λαμπρόπουλος, Μαυριάς, Καρακατσάνης, Σαχινίδης, Ιορδανίδης, Βουτσιάς, Διβανές, Ανδρέου Ι., και Ιβανίδης.

– Η λαρισινή ομάδα θα αναχωρήσει το Σάββατο (11/11) στις 11 το πρωί από το γήπεδο Φιλιππούπολης για το πολύωρο ταξίδι-ταλαιπωρίας (8 ώρες!!!) για την Σπάρτη και θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο κοντά στο γήπεδο.

– Επίσης, εκτός όλων των άλλων των έργων που εγκρίθηκαν προς δημοπράτηση, η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων προχώρησε και στην επανασπορά του χλοοτάπητα του γηπέδου Φιλιππούπολης, ώστε να συμπίπτει ο χρόνος αποπεράτωσης των έργων αναδόμησης και με την τελειότητα του αγωνιστικού χώρου.

ΠΗΓΗ: http://athleticlarissa.gr