Σπαρτιατικός: Στη κορυφή της ποδηλασίας για άλλη μια χρονιά!

Στα κορυφαία σωματεία ποδηλασίας για ακόμη μια χρονιά συγκαταλέγεται ο Σπαρτιατικός Γ.Σ., σύμφωνα με την επίσημη βαθμολογία που εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Το 2017 ο Σπαρτιατικός κατετάγη 4ος στην γενική βαθμολογία, ενώ την ίδια θέση είχε και το 2016, επιβεβαιώνοντας την σταθερή ανοδική του πορεία.

Επίσης, στην ειδική στατιστική βαθμολογία για το 2017 των αθλητών, ο Βασίλης Δημητρόπουλος κατετάγη 1ος στην πίστα εφήβων, ο Δημήτρης Χριστάκος 2ος στην πίστα εφήβων, η Σταματική Αναστασοπούλου 3η στην πίστα νεανίδων, η Μαρία Μπαγιώκου 3η στον δρόμο μίνι μεγάλα, ο Πέτρος Παναγάκος 4ος στον δρόμο μίνι μεγάλα, η Βαρβάρα Κουραντή 5η στην ορεινή μίνι μεγάλα και η Χριστίνα Αναστασοπούλου 5η στον δρόμο νεανίδων.

«Αποδεικνύεται έτσι, η σταθερή πορεία του συλλόγου στον χώρο της ποδηλασίας εδώ και 17 χρόνια, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Πριστούρη και άξιους συνεργάτες τους προπονητές Παναγιώτη Καρούνο, Βασίλη Γιαννιώση, Χρήστο Βορβή και Τάσο Αντωνόπουλο», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο Σπαρτιατικός.

Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου απευθύνει ένα μεγάλο μπράβο και θερμές ευχαριστίες σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές, τους γονείς, τους παράγοντες και τις επιχειρήσεις που στάθηκαν στο πλευρό του ποδηλατικού τμήματος.

Τα 10 πρώτα σωματεία για το 2017:
1. Π.Ο.Χ.ΤΑΛΩΣ ΧΑΝΙΩΝ
2. ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
3. ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
4. ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.
5. Π.Ο ΠΑΤΡΩΝ
6.  ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
7. ΚΑΣΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
8.  ΑΟ ΘΗΣΕΑΣ
9. ΑΤΛΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
10.  ΡΟΔΗΛΙΟΣ ΡΟΔΟΥ