Football League: Αναλύσεις αγώνων Σαββάτου. Aποδόσεις πρωταθλήματος κάτω των 19.

Η ομάδα κάτω των 19 της Σπάρτης αγωνίζεται σήμερα Σάββατο στις 12:00 στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ. Η νίκη των γηπεδούχων πληρώνει 1.25, η ισοπαλία 5.75 και η νίκη της Σπάρτης 8.00! Το over 2,5 γκολ πληρώνει 1.40 ενώ το under 2,5 γκολ πληρώνει 2.85. To γκολ/γκολ 1.75 ενώ το no goal 2.00.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου αναρτήθηκαν οι αποδόσεις των αγώνων της 13ης αγωνιστικής της Football League. Η Σπάρτη αγωνίζεται το Σάββατο 27 Ιανουαρίου με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και η νίκη των γηπεδούχων πληρώνει 2.63, η ισοπαλία 3.05 και η νίκη της Σπάρτης 2.63. Το over 2,5 γκολ πληρώνει 2.25 ενώ το under 1.57. Στους υπόλοιπους αγώνες τα Τρίκαλα στο 1.30 εντός με Αναγέννηση Καρδίτσας, η Παναχαϊκή στο 1.10 εντός με Βέροια, ο Απόλλων Πόντου στο 1.40 εντός με Παναιγιάλειο, ο ΟΦΗ 1.70 στη Αλκαζάρ και τα Καλλιαθέα-Πανσερραϊκός και Καραϊσκάκη – Δόξα Δράμας είναι ισορροπημένα.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των αγώνων όλων των διοργανώσεων που διεξάγονται το Σάββατο 27 Ιανουαρίου

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

Ο Νίκος Κωστένογλου ντεμπουτάρει στον πάγκο της Δόξας Δράμας, που παίζει εκτός έδρας ενάντια στον Καραϊσκάκη. Τα Τρίκαλα περιμένουν στο γειτονικό ντέρμπι την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Κισσαμικός φιλοξενεί τον Αιγινιακό και ο Εργοτέλης τη Σπάρτη.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – AΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

*** Ο άσος στο 1,50, το διπλό στο 5,50.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Εμφατικό το πέρασμά του από το Αίγιο, συνέτριψε με 4-0 (4΄, 26΄, 55΄, 57΄) τον Παναιγιάλειο πιάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Ηταν η τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Δεν έχουν προκύψει νεότερα προβλήματα από τραυματισμούς ή τιμωρίες.

AΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Κακή εμφάνιση στην Καρδίτσα έχασε με 2-0 (74΄, 92΄). Εριξε το μεγαλύτερο βάρος στην αμυντική λειτουργία ώστε να εξουδετερώσει τις απειλές, τελικά δεν τα κατάφερε, όμως δεν μπόρεσε να φτιάξει ούτε μία ευκαιρία.

Εξέτισαν ο αμυντικός Τοπαλίδης (9/0), που όμως έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, και ο χαφ Πολύζος (9/0). Απών και ο άρρωστος αμυντικός Γιατζιτζόγλου (11/1). Παρελθόν ο χαφ Δωματάς (7/1), που έχει καταθέσει προσφυγή.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΣΠΑΡΤΗ

*** Ο άσος στο 2,55, το διπλό στο 2,60.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Επρεπε να φτάσει η δωδέκατη αγωνιστική για να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη -εξαιρείται φυσικά το ματς με τον Αχαρναϊκό- κέρδισε εκτός έδρας με 2-0 (44΄, 85΄) τη Βέροια. Ανώτερος σχεδόν σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης, θα ήταν άδικο να μην επικρατούσε.

Νιώθει πλέον περισσότερη ασφάλεια πλέον ο Τάκης Γκώνιας. Πάντα απών ο αμυντικός Λαμπάκης (-).

ΣΠΑΡΤΗ: Επιβραβεύτηκε η ανωτερότητά της στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Καλλιθέα, κέρδισε 1-0 (10΄), στο υπόλοιπο κομμάτι πιο πιθανό έμοιαζε ένα δικό της δεύτερο γκολ παρά η ισοφάριση.

Ηταν η τέταρτη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια. Αναμένει πρόταση για την παραχώρηση του φορ Γουόρντεν (11/0), που πάντως υπολογίζεται κανονικά. Τιμωρημένος ο μπακ Ζουλιώτης (11/0). Ανακλήθηκε η ποινή αφαίρεσης των δώδεκα βαθμών αφού τακτοποίησε τις οφειλές της.
StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

*** Ο άσος στο 3,00, το διπλό στο 2,60.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Υστερα από μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να φύγει με το βαθμό (0-0) παίζοντας εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο Αρη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ένιωσε απειλές, στο δεύτερο απορρόφησε τους όποιους κινδύνους δημιουργήθηκαν στην εστία του.

Εχει πάντως μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια (1-3-2). Κανονικά ο αμυντικός Τσοντάκης (7/0), δεν τα κατάφερε ούτε τώρα ο νεοαποκτηθείς χαφ Μπουσινάκης (-). Εκτός ο στρατευμένος χαφ Γυφτοκώστας (10/0).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τον Απόλλωνα Λάρισας, έμεινε στο εντός έδρας 2-2, έχοντας υπηρεσιακό στον πάγκο. Εχανε από το 3΄, ισοφάρισε στο 7΄, πήρε κεφάλι στο 61΄, άμεση η ισοφάριση (63΄), στο υπόλοιπο είχε ευκαιρίες αλλά ένιωσε και κινδύνους.

Εμεινε χωρίς νίκη σε έβδομο παιχνίδι (0-4-3), συμφώνησε με τον Νίκο Κωστένογλου, που θα ντεμπουτάρει τώρα. Παραμένει εκτός ο μπακ Σπυρόπουλος (11/0) , αποκλείστηκαν ο κίπερ Βασιλειάδης (-), ο φορ Κάσες (10/3) και οι χαφ Νατσιόπουλος (5/0), Στεφάνοβιτς (-).

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

*** Ο άσος στο 1,25, το διπλό στο 9,65.

*** Γειτονικό ντέρμπι, έντονη αντιπαλότητα.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Γκέλαραν στις Σέρρες, έμειναν στο 1-1 και ανακόπηκε το σερί των τεσσάρων νικών. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ σε κομβικό σημείο, ήτοι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ισοφάρισαν στο 64΄, στο υπόλοιπο κομμάτι απείλησαν και απειλήθηκαν.

Διεύρυναν πάντως το αήττητο σε δέκα παιχνίδια (5-5-0). Παραμένει εκτός ο φορ Τσίπρας (6/0), θα λείψουν καιρό ο μπακ Γκόλιας (8/0) και ο επιθετικός Καπός (8/1), αργεί η επάνοδος του φορ Σιαλμά (-).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Καλύτερη του Αιγινιακού, επικράτησε εντός έδρας με 2-0 (74΄, 92΄), θα μπορούσε να μετουσιώσει την ανωτερότητά της πολύ νωρίτερα από ό,τι το τελευταίο τέταρτο.

Ηταν η δεύτερη νίκη σε έξι ματς (2-1-3). Δεν έχουν προκύψει προβλήματα από τραυματισμούς ή τιμωρίες,

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet