Προτάσεις για διπλασιασμό. Αναλύσεις αγώνων Τρίτης 13 Μαρτίου

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε αναλύσεις για όλους τους αγώνες της ημέρας από το Matchmoney.com.gr

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

Οι σημερινές προτάσεις του isports.gr με αποδόσεις μεγαλύτερες του 2.00 βρίσκονται στον ακόλουθο πίνακα. Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε!

ΑγώναςΠρότασηΑπόδοσηΑποτέλεσμα
 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη            over 11,5 κόρνερ     2.15 
          Ρόμα – Σαχτάρ Ντόνετσκ γκολ/γκολ και over 2,5 γκολ     2.15 
          Ρόμα – Σαχτάρ Ντόνετσκ             over 11,5 κόρνερ     2.00

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΣΕΒΙΛΛΗ

***Λίγο πάνω από το 1,60 ο άσος. Το διπλό στο 6,50.

***«Ολντ Τράφορντ» (74,994 θ.), Μάντσεστερ.

Α’ ματς (Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γ. 0-0): Σχεδόν σβηστό 0-0, με τη Γιουνάιτεντ να δίνει χώρο και τη Σεβίλλη να κυκλοφορεί ανούσια την μπάλα στη μεγαλύτερη διάρκεια. Ο Ντε Χέα ήταν εκ νέου κέρβερος και επενέβη σε 2-3 φάσεις προς το τέλος του α’ ημιχρόνου μετά από λάθη των συμπαικτών του για να κρατήσει το μηδέν.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Νο. 12): Εφερε τον επαναληπτικό στα μέτρα της μετά το 0-0 της Ισπανίας, «η μόνη στιγμή που ανησύχησα ήταν στο τέλος του α’ ημιχρόνου όταν κάναμε κάποια λάθη και ο Ντε Χέα αναγκάστηκε σε μεγάλες επεμβάσεις» είχε πει ο Μουρίνιο.

Και μάλιστα μπαίνει στον επαναληπτικό με την ψυχολογία στα ύψη, έπειτα από το 2-1 επί της Λίβερπουλ στο μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου. Σκόραρε δύο πανομοιότυπα γκολ με τον Ράσφορντ (βολέ, κεφαλιά πάσα Λουκάκου) ως το 24′ και από κει και πέρα τα πάντα έγιναν πολύ εύκολα και παρά τη μείωση του σκορ στο 66′ (αυτογκόλ Μπαϊγί) δεν κινδύνεψε καθόλου από την αντίπαλό της (διαμαρτύρεται δίκαια για 2 πέναλτι η Λίβερπουλ).

«Ο Τύπος γράφει συνεχώς για το πόσο καλή ομάδα είναι η Λίβερπουλ. Δεν θυμάμαι όμως να μας έχει κάνει ούτε μια επικίνδυνη φάση» είπε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

Παρά τη νίκη, πάντως, υπάρχουν και πολλά αρνητικά. Αρχικά η αντίδραση του κόσμου στην αλλαγή Ράσφορντ-Φελαϊνί, με τη μεγαλύτερη μερίδα να αποδοκιμάζει την επιλογή Μουρίνιο, δείχνοντας για μια ακόμη φορά την επιθυμία του για επιθετικότερο ποδόσφαιρο.

Εν συνεχεία τα συνεχόμενα επεισόδια που διαδραματίζονται με τον Πογκμπά. Ο Γάλλος ξαφνικά έμεινε εκτός αποστολής το Σάββατο (μίλησαν για τραυματισμό), οι φήμες όμως αναφέρουν ότι υπήρξε νέα κόντρα με τον Μουρίνιο. Η διοίκηση, πάντως, είναι στην πλευρά του Πορτογάλου και φέρεται να διαμήνυσε στον Γάλλο άσο: «ή ακολουθείς τις εντολές Μουρίνιο ή φεύγεις το καλοκαίρι».

«Δεν νομίζω ότι ακόμη είναι ώριμες οι συνθήκες για να φέρουμε ευρωπαϊκό τρόπαιο. Ομως, όταν μια ομάδα φτάνει ως τους 8, τότε όλα είναι πιθανά. Το μόνο όνομα που έχουμε αυτή τη στιγμή στο μυαλό μας είναι η Σεβίλλη. Προφανώς και δεν πρόκειται να προκριθούμε εύκολα, η Σεβίλλη είναι από τα μεγάλα ονόματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο» είπε ο Μουρίνιο.

Αμφίβολο εάν θα επιστρέψει ο Πογκμπά, ΟΚ μετά από δύο ο Μαρσιάλ, εκτός εδώ και καιρό οι Ιμπραΐμοβιτς, Ερέρα, Τζόουνς, Μπλιντ.

-Το 70% των ομάδων που πήραν 0-0 στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι τους έχουν προκριθεί (21 στις 30). 

Η λογική λέει ότι πολύ δύσκολα θα αλλάξει η απολύτως επιτυχημένη 11άδα του ντέρμπι κόντρα στη Λίβερπουλ, αν και ο Μουρίνιο συνήθως επιφυλάσσει εκπλήξεις. Θέση μπορούν να διεκδικήσουν οι Πογκμπά και Μαρσιάλ εάν είναι στο 100%, όπως και ο Λίνγκαρντ στη μεσοεπιθετική γραμμή. Εάν παίξει εν τέλει ο Πογκμπά θα πάμε σε ένα πιο… 4-3-3, από το 4-2-3-1 που χρησιμοποίησε κόντρα στους «κόκκινους». Η άμυνα δύσκολα θα αλλάξει, άλλωστε ψάχνει ισορροπία και μόνο με τη σταθερότητα των προσώπων θα τη βρει.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Ντε Χέα – Βαλένσια, Σμόλινγκ, Μπαϊγί, Γιανγκ – ΜακΤόμινεϊ, Μάτιτς – Μάτα, Α. Σάντσες, Ράσφορντ – Λουκάκου.

ΣΕΒΙΛΛΗ (Νο 7): Δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο παιχνίδι, πέφτοντας πάνω σε έναν εξαιρετικό Ντε Χέα. Το 0-0 πάντως δεν είναι καταστροφικό αποτέλεσμα, αφού ευνοείται, πέρα από νίκη, σε όλες τις ισοπαλίες με γκολ, ενώ και το 0-0 δεν την αφήνει εκτός.

Δεν έχει και την καλύτερη παράδοση επί αγγλικού εδάφους, καθώς δεν έχει κερδίσει ποτέ σε έξι επισκέψεις της (0-3-3).

Σε διπλά ματς με αγγλικές ομάδες έχει μία πρόκριση κι ένα αποκλεισμό, ενώ μοιρασμένος είναι ο απολογισμός, όταν έχει φέρει ισοπαλία στο πρώτο ματς, περνώντας τις 3/6 φορές. Με 0-0 στο πρώτο παιχνίδι, έχει 2/3 προκρίσεις.

Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 0-2 από τη Βαλένθια για το πρωτάθλημα, αποτέλεσμα που την άφησε στο -10 από την τετράδα. Εκανε 21 τελικές, αλλά δε σκόραρε.

«Πάμε να γράψουμε ιστορία», το μήνυμα του προέδρου Χοσέ Κάστρο κατά την αναχώρηση της ομάδας. Σε ανάλογο μήκος κύματος και οι δηλώσεις Μοντέλα, που είπε: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για το σύλλογο, αφού δεν έχει περάσει ποτέ στους «8». Χρειαζόμαστε ένα γκολ για να το κάνουμε».

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

Ταξίδεψε με 23 παίκτες στην αποστολή για την Αγγλία. Εκτός έμειναν με προβλήματα τραυματισμών ο δεξιός μπακ/χαφ Χεσούς Νάβας και ο δεξιός μπακ Κορσιά, ενώ ο Λαγιούν που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.

Ετσι, υπάρχει θέμα στο δεξί άκρο της άμυνας για τον Μοντέλα. Δεν αποκλείεται να μετατοπιστεί ο Μερκάδο, που έπαιζε εκεί επί Μπερίτσο και να μπει στην ενδεκάδα ο Κιάερ ως παρτενέρ του Λενγκλέ στο κέντρο της άμυνας. Υπάρχει επίσης η σκέψη να παίξει δεξί μπακ ο Σαράμπια ή να αλλάξει θέση ο Εσκουδέρο και στα αριστερά να αγωνιστεί ο Αράνα. Από κει και πέρα, ο Κορέα που έμεινε στον πάγκο απέναντι στη Βαλένθια, επιστρέφει στα αριστερά της επίθεσης αντί του Νολίτο.

-Αποκλείστηκε και τις τρεις προηγούμενες φορές που έφτασε ως τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Το 2008 από τη Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι, το 2010 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πέρσι από τη Λέστερ.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Σέρχιο Ρίκο – Μερκάδο, Κιάερ, Λενγκλέ, Εσκουδέρο – Ν’Ζονζί, Μπανέγα – Σαράμπια, Βάσκες, Κορέα – Μουριέλ.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

Επιχείρηση ανατροπή για τη Ρόμα, το 2-1 του πρώτου αγώνα δίνει ελαφρύ προβάδισμα στη Σαχτάρ. Στην Ουκρανία η Ρόμα με τύχη κράτησε το σκορ στο 2-1, που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση. Χωρίς προβλήματα οι δύο ομάδες.

ΡΟΜΑ – ΣΑΧΤΑΡ

***Μικρό «τσίμπημα» του άσου, στο 1,70 από 1,65 η μέση τιμή της Ρόμα. Το διπλό της Σαχτάρ σε μέση τιμή 4,90.

***«Ολίμπικο» (80.679 θ.), Ρώμη. Δεν είναι και πολύ έντονο το ενδιαφέρον των τιφόζι της Ρόμα για τη ρεβάνς, στην καλύτερη η προσέλευση να φτάσει στις 45.000. Με 800 οπαδούς η Σαχτάρ.

***Α’ ΜΑΤΣ (Σαχτάρ – Ρόμα 2-1): Με πίεση ψηλά και πολλές δυνάμεις η Ρόμα δεν κινδύνευσε στο πρώτο ημίχρονο, έβγαλε κόντρες και το γκολ στο 42’. Πλήρως αλλαγμένη η εικόνα στην επανάληψη με τη Σαχτάρ να το γυρίζει δίκαια (51’, 72’) και να έχει πολλές ευκαιρίες για ευρύτερο σκορ, η Ρόμα έκλεισε το ματς χωρίς ανάσες.

***Διαιτητής: Ουνδιάνο Μαγένκο (Ισπανία).

ΡΟΜΑ (Νο. 26): Στο πρώτο ματς στην Ουκρανία η Ρόμα ήταν διπρόσωπη, επέλεξε να πιέσει ψηλά την άμυνα της Σαχτάρ, έκλεψε μπάλες, είχε καλή φυσική κατάσταση, ανάγκασε σε λάθη την αντίπαλο και σκόραρε με τον Ουντέρ. Αλλη εικόνα στην επανάληψη, άδειασε από δυνάμεις και δέχτηκε την ανατροπή ενώ ο πορτιέρε Αλισον με απίθανες αποκρούσεις απέτρεψε μεγαλύτερο σκορ.

Σε κάθε περίπτωση η Ρόμα έχει πολλές ελπίδες για την πρόκριση στους «8», με τον Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο ωστόσο να συστήνει υπομονή για τη ρεβάνς: «Χρειαζόμαστε το γκολ αλλά πρέπει να είμαστε και προσεκτικοί, η Σαχτάρ είδαμε ότι έχει πολύ επικίνδυνους παίκτες μπροστά. Θέλει υπομονή, η πρόκριση μπορεί να κριθεί και στο τελευταίο λεπτό».

Στο πρωτάθλημα δύο σερί νίκες και έκανε το απόλυτο βήμα για την εξασφάλιση της τρίτης θέσης, δείχνει εύκολο το 3-0 επί της Τορίνο, προβληματική ωστόσο η εικόνα στο πρώτο μισό, απειλήθηκε με το 0-1. Από στημένη μπάλα με τον Μανωλά άνοιξε το σκορ, κατόπιν δεν είχε πρόβλημα, σκόραραν ακόμα οι Ντε Ρόσι και Πελεγκρίνι, η έκταση της νίκης είναι υπερβολική.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

Η Ρόμα λοιπόν θα ψάξει απόψε την ανατροπή του 2-1, δεν έχει τα στατιστικά με το μέρος της, σε 19 περιπτώσεις στα κύπελλα Ευρώπης κλήθηκε να γυρίσει στη ρεβάνς την ήττα του πρώτου αγώνα, το πέτυχε μόλις σε έξι φορές. Αν προκριθεί απόψε θα είναι η τέταρτη φορά που το πετυχαίνει, να μπει στα προημιτελικά, οι προηγούμενες το 1984, το 2007 και το 2008.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο χαρακτήρισε την πρόκριση «ανοιχτή, πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη και κυρίως να αποκτήσουμε διάρκεια στην απόδοση, να μην έχουμε νεκρά διαστήματα. Η Σαχτάρ είναι πολύ δυνατή και δεν θα είναι αρκετό ένα ημίχρονο καλής απόδοσης, η παραμικρή χαλάρωση θα είναι οδυνηρή για εμάς. Και επαναλαμβάνω ότι χρειάζεται υπομονή, δεν πρέπει να αγχωθούμε και να βιαστούμε, οφείλουμε να έχουμε ισορροπία σε άμυνα και επίθεση».

Στο αγωνιστικό σκέλος είναι εκτός ο μπακ Κάρσντορπ και ο εξτρέμ Ντεφρέλ, απουσίες που δεν επηρεάζουν τα άμεσα πλάνα του Ντι Φραντσέσκο.

Στο 4-3-3 ο Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο με τους Ουντέρ, Περότι από τις πτέρυγες και τον Τζέκο στην κορυφή της επίθεσης.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Αλισον – Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάτσιο, Κόλαροφ – Ναϊνγκολάν, Ντε Ρόσι, Στρόοτμαν – Ουντέρ, Τζέκο, Περότι.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΣΑΧΤΑΡ (Νο. 14): Ημέρες 2011 ξαναζεί η κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ το 2009, όταν τότε απέκλεισε την τωρινή της αντίπαλο (με δύο νίκες μάλιστα, μοναδική πρόκριση σε τέσσερα νοκ άουτ με ιταλικές). Προκρίθηκε έτσι για πρώτη και μόνη φορά στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που απέτυχε να κάνει στις άλλες παρουσίες της στους «16» το 2013 με την Ντόρτμουντ και το 2015 με την Μπάγερν, με ισοπαλίες στα πρώτα ματς και ήττες στις εκτός έδρας ρεβάνς.

Στο προ δύο εβδομάδων παιχνίδι τους είχε πάει με ένα μόνο επίσημο στα πόδια της (το 5-0 επί της Τσερνομόρετς για το πρωτάθλημα), ύστερα από δίμηνη χειμερινή διακοπή. Ακόμη κι έτσι, παρά το μέτριο πρώτο ημίχρονο με το γκολ εις βάρος της, ανέκαμψε και έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο, που της χάρισε προβάδισμα πρόκρισης, το οποίο θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο.

«Δεν αρχίσαμε άσχημα τον αγώνα, αλλά στη συνέχεια το πρόβλημα ήταν οι θέσεις που είχαμε στο γήπεδο. Η Ρόμα ήταν πιο επιθετικογενής και οι γραμμές μας άνοιξαν. Αυτό το κανονίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αν και δεν ήταν εύκολο να κρατήσουμε το ρυθμό ύστερα από διακοπή. Ο αντίπαλος γκολκίπερ μάς εμπόδισε από μεγαλύτερο σκορ», είχε δηλώσει ο Πάουλο Φονσέκα.

Εκτοτε, συνέχισε μόνο με νίκες, σε τρία ματς πρωταθλήματος, το εντός έδρας 3-0 επί της Ζίρκα, το εκτός έδρας 3-0 επί της Καρπάτι και το πιο πρόσφατο, το χαλαρό εκτός έδρας 3-0 (22’, 36’, 67’ πέν.) επί της 3ης Βόρσκλα, στην έναρξη της δεύτερης φάσης του ουκρανικού πρωταθλήματος, όπου μπήκε 1η με +6 στη βαθμολογία από τη 2η Ντιναμό Κιέβου.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

Η μοναδική της νίκη στην Ιταλία είναι επί της Ρόμα, 1-2-7 ρεκόρ, έχει δεχτεί σε όλα γκολ, φέτος το 3-0 από τη Νάπολι. 15/19 προκρίσεις  έχει πετύχει με εντός έδρας νίκη στο πρώτο ματς, μία στις δύο με σκορ 2-1 υπέρ της στο πρώτο παιχνίδι. Τελευταία ισοπαλία στο Τσάμπιονς Λιγκ τέλη Αυγούστου του 2015, έκτοτε 7-0-8 ρεκόρ. Με τον διαιτητή Μαγένκο μετράει 2-1-0 ρεκόρ, η μία νίκη επί της Φέγενορντ φέτος.

«Θα είναι δύσκολο το ματς, η Ρόμα είναι δυνατή στην έδρα της, αλλά κι εμείς έχουμε το μέγιστο κίνητρο. Δεν νομίζω πως το παιχνίδι της θα αλλάξει σε σχέση με το πρώτο ματς, από την αρχή θα είναι ζόρικη, δεν θα μας αφήσει να συνδυαστούμε, θα μας πιέσει. Πρέπει να παίξουμε σχεδόν ιδανικά στην άμυνα, αν και δεν ήρθαμε να αμυνθούμε απλώς, αλλά να δείξουμε το παιχνίδι μας», σημείωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Νοκ άουτ τέθηκε ο χρήσιμος στόπερ (βασικός στο πρώτο ματς) Κριβτσόφ, συνεχίζει για μήνες εκτός ο τιμωρημένος βασικός μπακ/αρχηγός Σρνα. Την Παρασκευή κόντρα στη Βόρσκλα μόνο ο Ορντετς δεν αγωνίστηκε, οι υπόλοιποι ήταν κανονικά βασικοί και μετά το 70’ άρχισαν οι αλλαγές. Δεν προβλέπεται να αλλάξει κάτι στη Ρώμη, στα σημαντικότερα εκτός έδρας φέτος με Μάντσεστερ Σίτι και Νάπολι οι ίδιοι έντεκα (με Ορντετς) ξεκίνησαν τα ματς.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Πιάτοφ – Μπούτκο, Ορντετς, Ρακίτσκι, Ισμαΐλι – Στεπανένκο, Φρεντ – Μάρλος, Τάισον, Μπερνάρντ – Φερέιρα.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet