Οι πρωταθλητές Λακωνίας στα σχολικά πρωταθλήματα πετοσφαίρισης

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης οι τελικοί των σχολικών πρωταθλημάτων πετοσφαίρισης αγοριών και κοριτσιών από τους οποίους αναδείχθηκαν οι πρωταθλήτριες ομάδες της Λακωνίας που θα εκπροσωπήσουν το Νομό στη B’ φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος.

Στον τελικό των αγοριών το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης επικράτησε 2-0 σετ του 1ου Γενικού Λυκείου Σπάρτης με τα σκορ στα επιμέρους σετ να είναι 25-11 και 25-16. 

Στον τελικό του πρωταθλήματος κοριτσιών το 2ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης επικράτησε 2-0 της ομάδας των Λυκειακών τάξεων Ξηροκαμπίου. Το σκορ του πρώτου σετ έληξε 25-6 και το δεύτερο 25-13.

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου θα διεξαχθεί η Β’ φάση με τις δύο πρωταθλήτριες ομάδες πετοσφαίρισης του Νομού Λακωνίας να υποδέχονται στο κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης τις αντίστοιχες πρωταθλήτριες ομάδες της Κορινθίας.  Η ομάδα αγοριών του 3ου Γενικού Λυκείου Σπάρτης θα αναμετρηθεί με την το Γενικό Λύκειο Κιάτου ενώ η ομάδα κοριτσιών του 2ου Γενικού Λυκείου Σπάρτης θα υποδεχθεί το νικητή του ζευγαριού ΓΕΛ Λουτρακίου – ΓΕΛ Ξυλοκάστρου.