Τσάμπιονς Λιγκ: Προτάσεις και αναλύσεις αγώνων Μ. Τρίτης 3 Απριλίου

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

Οι σημερινές προτάσεις του isports.gr βρίσκονται στον ακόλουθο πίνακα. Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε!

ΑγώναςΠρότασηΑπόδοσηΑποτέλεσμα
 Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης         οver 4,5 κάρτες     1.75
  Σεβίλλη – Μπάγερν Μονάχου       over 10 κόρνερ      2.20
 Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης Ρεάλ Μαδρίτης draw no bet     1.65  
Το ζευγάρι του περσινού τελικού του Κάρντιφ επαναλαμβάνεται στους «8» της διοργάνωσης, η Γιουβέντους χωρίς Πιάνιτς, Μπενατία ψάχνει τη ρεβάνς από τη Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι έκαναν επίδειξη δύναμης στον προηγούμενο γύρο με την Παρί και μπαίνουν στη μάχη με τον τίτλο του φαβορί.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΡΕΑΛ

***Ο άσος της Γιουβέντους πήρε την ανηφόρα και μπορεί να βρεθεί και στο 3,20. Στα επίπεδα του 2,50-2,60 παίζει το διπλό της Ρεάλ.

***«Αλιάνζ Στέιντιουμ» (41.000 θ.), Τορίνο.

***Διαιτητής: Τσουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Νο. 5): Δεν ήταν καλύτερη από την Τότεναμ στο εύρος των 180 λεπτών ωστόσο με την ατομική κλάση κάποιων παικτών και με τον κυνισμό που δείχνει σε κρίσιμες στιγμές επικράτησε 2-1 στη ρεβάνς, με συνολικό σκορ 4-3 πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά. Για 60 λεπτά υπέφερε, έχανε από το 39’ και κινδύνευσε με δεύτερο γκολ, ένα ξέσπασμα από το πουθενά έφερε τα γκολ των Ιγουαΐν και Ντιμπάλα (64’-67’).

Με τοπ ψυχολογία φτάνει στους αγώνες με τη Ρεάλ, καθώς αύξησε στο +4 τη διαφορά από τη Νάπολι, στη μάχη για τον έβδομο σερί τίτλο. Το 3-1 επί της Μίλαν στο ντέρμπι είναι υπερβολικό αλλά έδειξε και πάλι τον κυνισμό της, όταν το παιχνίδι φαίνεται να έχει στραβώσει. Χωρίς να είναι καλύτερη, υποφέροντας στο δεύτερο ημίχρονο και με πιο πιθανό το 1-2, δεν είχε κάνει ευκαιρία μέχρι να προηγηθεί στο 81’, βρήκε και τρίτο γκολ κατόπιν με τον Κεντίρα.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

Η Γιουβέντους μπαίνει λοιπόν με τον τίτλο του αουτσάιντερ στις αναμετρήσεις με τη Ρεάλ, μπορεί να έχει μόνο ήττες από τους Μαδριλένους σε τελικούς, όπως και πέρυσι, ωστόσο η παράδοση είναι υπέρ της σε ό,τι έχει να κάνει με τα νοκ-άουτ ματς: έχει αποκλείσει τη Ρεάλ και στις τέσσερις περιπτώσεις που τέθηκαν αντιμέτωπες στο Τσάμπιονς Λιγκ (1996, 2003, 2005, 2015).

Ο Μαξ Αλέγκρι σαφώς και αποδέχθηκε τον τίτλο του αουτσάιντερ, πώς να μην το κάνει εξάλλου όταν υπάρχει νωπό στη μνήμη το 4-1 του περσινού τελικού στο Κάρντιφ: «Παίζουμε με το φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι μεγάλο παράσημο η νίκη μας. Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει φέτος, θέλουμε περισσότερα και ψάχνουμε ένα πλεονέκτημα για να πάρουμε μαζί μας στη Μαδρίτη. Το ιδανικό θα ήταν να νικήσουμε χωρίς να δεχτούμε γκολ, ξέρουμε βέβαια ότι θα είναι πολύ δύσκολο αυτό».

Στο αγωνιστικό σκέλος είναι τιμωρημένοι ο ηγετικός χαφ Πιάνιτς και ο στόπερ Μπενατία. Επιστρέφουν στην αποστολή ο σημαντικός φορ Μάντζουκιτς και ο μπακ/χαφ Αλεξ Σάντρο, όχι όμως και ο ταλαντούχος εξτρέμ Μπερναρντέσκι, που πάντως θα γυρίσει σύντομα στους διαθέσιμους.

Δύο οι υποθέσεις για τη διάταξη της ενδεκάδας, το 4-3-2-1 με τον Μπεντανκούρ στη θέση του τιμωρημένου Πιάνιτς, ή το πιο επιθετικογενές 4-2-3-1, με τον Μάντζουκιτς αντί του νεαρού Ουρουγουανού και τους Ντάγκλας Κόστα και Ντιμπάλα στα νώτα του Ιγουαΐν. “Balotaggio” και στο κέντρο της άμυνας μεταξύ του έμπειρου Μπαρτσάλι και του πιτσιρικά Ρουγκάνι.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-2-1): Μπουφόν – Ντε Σίλιο, Μπαρτσάλι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο – Κεντίρα, Μπεντανκούρ (Μάντζουκιτς), Ματουιντί – Ντάγκλας Κόστα, Ντιμπάλα – Ιγουαΐν.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΡΕΑΛ (Νο 1): Εδειξε στην επίδοξη πρωταθλήτρια Ευρώπης, γιατί πρέπει να σέβεσαι την αυθεντική. Με δύο νίκες απέναντι στη φιλόδοξη Παρί Σεν Ζερμέν, προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά της διοργάνωσης, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως είναι εδώ και φέτος και στοχεύει στην 3η σερί κατάκτηση του τροπαίου. Σκόραρε σε 8 σερί ματς στη φετινή διοργάνωση ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η «βασίλισσα» βρίσκεται για 8η συνεχόμενη φορά στους «8», έχοντας προκριθεί τις προηγούμενες επτά, στοχεύοντας στο 8/8 που θα αποτελέσει και ρεκόρ για το σύλλογο.

Εχει αντιμετωπίσει 21 φορές ιταλικές ομάδες σε διπλούς αγώνες, μετρώντας 12 προκρίσεις και 9 αποκλεισμούς. Η Γιουβέντους πάντως αποτελεί τον κακό της δαίμονα σε νοκ άουτ αναμετρήσεις, αφού έχει αποκλειστεί από αυτήν τις 4 τελευταίες φορές που την αντιμετώπισε (1996, 2003, 2005, 2015), ενώ τις 2 φορές που πέρασε, χρειάστηκε τρίτο ματς (1962) και τα πέναλτι (1986).

Στο πρωτάθλημα κάνει συντήρηση, αφού το βάρος έχει πέσει αποκλειστικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Διατηρείται εντός τετράδας, περνώντας με 3-0 από τα Κανάρια επί της Λας Πάλμας το Σάββατο, σε ματς όπου δεν αγωνίστηκαν οι Ρονάλντο, Μαρσέλο, Ράμος, Κρόος, Ισκο, Καρβαχάλ, ενώ οι Μόντριτς, Κασεμίρο έπαιξαν για 60 λεπτά.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

Χτύπησε όμως και αντικαταστάθηκε ο Νάτσο, ο οποίος θα μείνει δύο εβδομάδες περίπου εκτός δράσης και θα χάσει σίγουρα το ματς στο Τορίνο. Ο Ζιντάν πάντως τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, παίρνοντας βέβαια μαζί του 24 ποδοσφαιριστές. Στο όριο καρτών βρίσκεται ο Σέρχιο Ράμος.

Ο Γάλλος τεχνικός καλείται να αποφασίσει για 1 ή 2 θέσεις στην ενδεκάδα, όσον αφορά τη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Μπενζεμά είναι το φαβορί για τη μία και μένει να δούμε ποιος εκ των Ισκο, Μπέιλ, Ασένσιο, Λούκας Βάθκεθ θα προτιμηθεί, με τον πρώτο που προφυλάχθηκε κόντρα στη Λας Πάλμας να είναι πιο φρέσκος συγκριτικά με τους άλλους τρεις, οι οποίοι αγωνίστηκαν για 90 λεπτά στα Κανάρια.

Ο «Ζιζού» δεν αποκάλυψε τα πλάνα του στη συνέντευξη Τύπου, έπλεξε το εγκώμιο της Γιουβέντους, ενώ ξεκαθάρισε πως άλλο τι έγινε στο Κάρντιφ και άλλο τώρα. «Η ενδεκάδα είναι θέμα που δε θέλω να το συζητήσω δημόσια. Παρακολουθώ πολύ συχνά τα παιχνίδια της Γιουβέντους και δεν συμφωνώ με όσους λένε ότι δεν παίζει καλά, εγώ βλέπω το αντίθετο. Το τι έγινε στο Κάρντιφ είναι παρελθόν. Εμείς είμαστε ουσιαστικά τα ίδια άτομα, η ίδια ομάδα. Οι αναμετρήσεις αυτές όμως θα είναι εντελώς διαφορετικές από ότι στον τελικό», είπε μεταξύ άλλων.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-1-2): Κέιλορ Νάβας – Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο – Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος – Ισκο – Κρ. Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Ζευγάρι με φαβορί αυτό στο «Πιθχουάν» ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μπάγερν, με το διπλό των Βαυαρών να υποχωρεί, παρότι οι Ανδαλουσιάνοι είναι αήττητοι απέναντι σε γερμανικές ομάδες στην έδρα τους.

 

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΜΠΑΓΕΡΝ (21:45)

*** Το διπλό άνοιξε στο 1,90 και πλέον έχει υποχωρήσει στο 1,60, με τον άσο να προσφέρεται στο 5,50.

*** «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» (42.714 θ.), Σεβίλλη.

*** Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία)

ΣΕΒΙΛΛΗ (Νο 6): Εγραψε ιστορία με την πρόκριση επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς πέρασε για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είχε βρεθεί άλλη μια φορά το 1958, με τη διοργάνωση τότε να έχει τελείως διαφορετική μορφή.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μπεν Γεντέρ, που ήρθε από τον πάγκο στο 72΄ και με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά (74΄-78΄), έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση, με τη Γιουνάιτεντ να μειώνει απλά σε 1-2 στο 84΄.

Η κλήρωση θα ήταν ούτως η άλλως δύσκολη, της έλαχε η Μπάγερν, που μάλλον ήταν από αυτές που δεν ήθελε. Ποντάρει, ωστόσο, στην καλή παράδοση απέναντι σε γερμανικές ομάδες, καθώς δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας (7-4-0), έχοντας κερδίσει τα τρία τελευταία, χωρίς να δεχτεί γκολ. Σε διπλά ματς πάντως, απέναντι σε Γερμανούς, μετράει 3 προκρίσεις και 2 αποκλεισμούς.

Στο πρωτάθλημα, ο στόχος της τετράδας έχει χαθεί και θα κοιτάξει να διατηρηθεί εντός εξάδας, ενώ στις 21 Απριλίου έχει και τον τελικό κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα. Με αυτήν αγωνίστηκε το Σάββατο στο «Πιθχουάν» και άγγιξε μια μεγάλη νίκη, αφού προηγήθηκε με 2-0, αλλά με δύο γκολ στο φινάλε (88΄-89΄), ισοφαρίστηκε σε 2-2.

Τιμωρημένος ο πολύτιμος μέσος Μπανέγα, επέστρεψε ο δεξιός μπακ/χαφ Χεσούς Νάβας. Στο όριο καρτών οι Μπεν Γεντέρ, Εσκουδέρο και Μερκάδο και αν κιτρινιστούν, θα χάσουν τη ρεβάνς.

Ο Μοντέλα τελικά σκέφτεται να επιβραβεύσει με φανέλα βασικού τον Μπεν Γεντέρ, αντί του Μουριέλ, ενώ ο Αργεντινός Πισάρο θα καλύψει το κενό του Μπανέγα. Από κει και πέρα, με την επιστροφή του Σαράμπια, ο οποίος δεν έπαιξε κόντρα στην Μπάρτσα λόγω τιμωρίας, ο Χεσούς Νάβας θα γυρίσει στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Μερκάδο να παίζει στα στόπερ μαζί με τον Λενγκλέ.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Σέρχιο Ρίκο – Χεσούς Νάβας, Μερκάδο, Λενγκλέ, Εσκουδέρο – Ν’Ζονζί, Πισάρο – Σαράμπια, Βάσκες, Κορέα – Μπεν Γεντέρ

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΜΠΑΓΕΡΝ (Νο. 3): Ούτε παραγγελιά να είχε κάνει και τις δύο κληρώσεις στις νοκ-άουτ φάσεις, στους «16» έπεσε –ως δεύτερη του ομίλου της- με την Μπεσίκτας και τώρα είναι ξανά το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Χωρίς να είναι καλύτερη νίκησε και στην Πόλη την πρωταθλήτρια Τουρκίας με 3-1, ενώ το Σάββατο η Ντόρτμουντ πλήρωσε τα σπασμένα για την κακή εμφάνιση και ήττα στη Λειψία.

Η Μπάγερν διέλυσε με 6-0 την… πάλαι ποτέ ανταγωνίστριά της, σκοράροντας τρία γκολ έως το 23’ και πέντε έως το ημίχρονο! Στο β’ έκανε συντήρηση δυνάμεων, έχοντας πιθανότατα και τη διάθεση να δείξει… οίκτο.

«Ηταν μια εμφάνιση – γκαλά στο πρώτο ημίχρονο, τακτικά και τεχνικά. Στο β’ κατεβάσαμε το ρυθμό, αφενός γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς την Τρίτη, αφετέρου διότι θέλαμε πραγματικά να μη δεχτούμε γκολ», είπε ο Γιουπ Χάινκες, ο οποίος φιλοδοξεί να γίνει ο πρώτος προπονητής της ιστορίας που θα πανηγυρίσει δύο σερί τρεμπλ.

Παράλληλα, έχει κάνει ρεκόρ με 11 σερί νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ (πέντε από τη σεζόν 2012/13). Στα 30 φετινά ματς με αυτόν στον πάγκο ο απολογισμός είναι 27-1-2! Μόνο η Λειψία (δις) και η Γκλάντμπαχ της έχουν αντισταθεί.

H Μπάγερν βρίσκεται για 7η διαδοχική χρονιά στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μόνο πέρσι δεν προκρίθηκε στα ημιτελικά. Και τις τέσσερις τελευταίες αποκλείστηκε από ισπανική ομάδα (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Ρεάλ διαδοχικά)! Εχει ηττηθεί και στα πέντε τελευταία ταξίδια της στην Ισπανία, το ένα εκ των οποίων στην παράταση (πέρσι με 4-2 στο Μπερναμπέου).

«Κανείς στην ομάδα δεν πανηγύρισε όταν η κλήρωση μας έφερε αντιμέτωπους με τη Σεβίλλη. Μπορεί να μην κάνει θόρυβο όπως η Μπάρτσα, η Ρεάλ, η Σίτι και η Λίβερπουλ, αλλά πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα, που ξέρει να παίζει τα μεγάλα ματς, με μεγάλη θέληση και επιθετικότητα. Εχει τον απόλυτο σεβασμό μας και απέδειξε απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι άξιζε να φτάσει μέχρι εδώ», είπε για την αντίπαλο ο Χάινκες, ο οποίος επανέλαβε ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον πάγκο.

Μακροχρόνια απόντες οι Κομάν και Νόιερ, πέντε παίκτες είναι στο όριο των καρτών (Μποάτενγκ, Χούμελς, Κίμιχ, Ρούντι, Τολισό). Υποψήφιος για την 11αδα ο Χάμες, απειλώντας τη θέση ενός εκ των Βιδάλ (οπότε η διάταξη θα γίνει 4-1-4-1), Ρόμπεν ή Ριμπερί.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Ουλράιχ – Κίμιχ, Χούμελς, Μποάτενγκ, Αλάμπα – Χάβι Μαρτίνεθ, Βιδάλ – Ρόμπεν, Μίλερ, Ριμπερί – Λεβαντόφσκι

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet