Διαγωνισμός του isports με έπαθλο συμμετοχές στο Open Road Football Experience!

Το isports.gr προσφέρει στους επισκέπτες του την δυνατότητα να συμμετέχουν στο Open Road Football Experience!

Ένα Camp στο οποίο οι συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν και θα αξιολογηθούν από έξι προπονητές Ισπανικών συλλόγων. Με το πέρας του Camp, προπονητές και scouters, θα αξιολογήσουν τους συμμετέχοντες και θα «ανοίξουν το δρόμο» σε δύο αθλητές ώστε να συμμετάσχουν σε δοκιμαστικά Ακαδημιών υψηλού επιπέδου στην Ισπανία. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το camp.

Για να μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου από την οποία θα προκύψουν οι τυχεροί που θα κερδίσουν τις εγγραφές στο Camp θα πρέπει να:

i. κοινοποιήσετε την ανάρτηση του isports.gr με αυτό το άρθρο του διαγωνισμού που έχει ως εικόνα την αφίσα του τουρνουά στο facebook (την ανάρτηση θα μπορείτε να την βρείτε στο πάνω μέρος της ομάδας Λακωνία στα Γήπεδα https://www.facebook.com/groups/lakoniagipeda/)

ii. στεέλνετε στον Ανδρέα Τσαρούχα https://www.facebook.com/gipedalakonias σε προσωπικό μήνυμα το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα ποδοσφαιριστή ηλικίας 7 έως 17 ετών και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Σε περίπτωση που έχετε πληρώσει την εγγραφή σας στο camp και είσαστε ένας από τους τυχερούς του διαγωνισμού του isports.gr τα χρήματα που έχετε δώσει θα σας επιστραφούν. 

Αν γίνουν περισσότερες από 100 κοινοποιήσεις της ανάρτησής μας στο facebook διαγωνισμού, θα κληρωθούν δύο συμμετοχές.  Αν οι κοινοποιήσεις είναι λιγότερες από 100 θα κληρωθεί μια συμμετοχή.

Πληροφορίες για το camp

Το χρονικό διάστημα από 18 έως 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το “Open Road Football Experience”. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό Camp στο οποίο εξειδικευμένο προπονητικό team από κορυφαίες Ακαδημίες της Ισπανίας, όπως αυτές της Barcelona, Murcia, Εspanyol κ.ά., θα μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους σε παιδιά ηλικίας 7 έως 17 ετών με στόχο να αγαπήσουν και να έρθουν πιο κοντά στο άθλημα. Με το πέρας του Camp, προπονητές και scouters, θα αξιολογήσουν τους συμμετέχοντες και θα «ανοίξουν το δρόμο» σε δύο αθλητές ώστε να συμμετάσχουν σε δοκιμαστικά Ακαδημιών υψηλού επιπέδου στην Ισπανία. Υπεύθυνος: Ηλίας Αναστασάκος

Τιμολογιακή Πολιτική «OPEN ROAD FOOTBALL EXPERIENCE»

Συμμετοχή Κόστος
1 παιδί 150€
2 αδέρφια 240€
3 αδέρφια 300€

Παροχές συμμετεχόντων:
Εμφάνιση (full set), εξειδικευμένο προπονητικό team από την Ισπανία, εργομετρικά, παρακολούθηση SCOUTERS, έγγραφη αξιολόγηση για κάθε αθλητή.

Extra παροχές:
1. Κάθε συμμετέχοντας μπαίνει αυτομάτως στην κλήρωση για να κερδίσει δωρεάν τη συμμετοχή του σε ποδοσφαιρικό Camp στην Αμερική.
2. Μετά από αξιολόγηση δύο (2) συμμετέχοντες παίρνουν το εισιτήριο για δοκιμαστικά σε ακαδημίες της Ισπανίας.
Για διευκρινίσεις είμαστε στη διάθεση σας.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ: 6982 817 285, 6987 704 471
E-mail: [email protected]
Facebook: OPEN ROAD FOOTBALL EXPERIENCE

Με εκτίμηση
Ο Υπεύθυνος Camp
Αναστασάκος Ηλίας