Σπαρτιατικός: Νίκη για τις παγκορασίδες σε αγώνα τελικό!

Με 3-0 σετ επικράτησε η ομάδα παγκορασίδων του Σπαρτιατικού ΓΣ επί του ΓΕ Ναυπλίου σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμνάστήριο του Ναυπλίου, το Σάββατο 26/05.
Σε ένα παιχνίδι που ισοδυναμούσε με τελικό καθώς ουσιαστικά έδινε προβάδισμα πρόκρισης στο Final 4 Πελλοπονήσου στην ομάδα που θα έπικρατούσε και μετά το εντός 3-2 του 1ου γύρου, οι αθλήτριες του Σπαρτιατικού μπήκαν στο παρκέ πιο ψυχωμένες και προετοιμασμένες για ενα πραγματικό ντέρμπυ φτάνοντας σε μια Σπαρτιάτικη νίκη. Έβγαλαν εγωισμό, πάθος και με ψυχραιμία στις κρίσιμες φάσεις αντιμετώπισαν με σοβαρότητα την έκβαση του αγώνα και επικράτησαν απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.
Παίχτηκε ένα πολύ καλό και με γεμάτα σετ παιχνίδι από τις δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου, όμως οι παίκτριες του Σπαρτιατικού, δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης και επικράτησαν δίκαια, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.
 Μένουν 3 αγωνιστικές ακόμα για την ολοκλήρωση  της Β´ φάσης με τον Σπαρτιατικό να αγωνίζεται με Γ.Σ ´Αργους εκτός, Α.Ο Πλατανίτη εκτος και ´Ασπετ Τρίπολης εντός.
Την αποστολή της ομάδας ακολούθησαν πάνω από 100 φίλοι του Συλλόγου και γονείς των αθλητριών καθώς επίσης και ο πρόεδρος του Σπαρτιατικού ΓΣ κ. Παναγιώτης Πριστούρης, βοηθώντας τις μικρές στο σημαντικό αυτό παιχνίδι.
Τα σετ: 19-25, 23-25, 18-25
Σπαρτιατικός: (Μιχ. Κωνσταντόπουλος-Γ. Ρηγάκος), Α. Τσεμπελή, Δ. Κουτσοβίτη, Κ. Ρηγάκου, Έ. Φουντούκη, Μ. Πλειώτα, Α. Παπασπυριδάκου, Λ. Πετράκου, Κ. Στρατή, Γ. Καννελίδη και Ε. Καπετανέα.