Σπάρτη: Γκόγκιτς και προσφυγές

Η Σπάρτη αναζητά προπονητή και ανάμεσα στους υποψήφιους είναι ο Σίνισα Γκόγκιτς. Οι  συζητήσεις έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα και αναμένεται εντός του προσεχούς διαστήματος να ξεκαθαρίσει ενδεχόμενη συνεργασία ή μη.  

Ο 54χρονος προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του το 2007 από τον πάγκο του Απόλλωνα Λεμεσού και πέρασε από ομάδες όπως ο Εθνικός Αστέρας, ο Παναιτωλικός, οι Νέοι του Ολυμπιακού και οι Εργοτέλης, Ηρακλής, Καλλιθέα και Αχαρναϊκό.  Την περυσινή περίοδο ήταν στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Βιογραφικό
Ο Σίνισα Γκόγκιτς γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 1963 στη Νις της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στη Ραντνίτσκι της γενέτειράς του και στη συνέχεια στη Ραντ Βελιγραδίου. Το 1989 μετακινήθηκε στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ και στη συνέχεια της Ανόρθωσης. Επόμενοι σταθμοί της ποδοσφαιρικής καριέρας του ήταν ο Ολυμπιακός Πειραιώς, εκ νέου ο ΑΠΟΕΛ και τέλος ο Ολυμπιακός Λευκωσίας. Παράλληλα, πήρε την κυπριακή υπηκοότητα και αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα της Κύπρου.
Ως προπονητής έχει εργαστεί στον Απόλλωνα Λεμεσού, στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, τον Παναιτωλικό, στην κινεζική Σενζέν και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού.

Προσφυγές

Ο Νικόλαρος χθες Δευτέρα 11 Ιουνίου ήταν στην ΕΠΟ ζητώντας αναβολή για τις προσφυγές των Τσιόφου, Μακρυωνίτη, Παναγιώτου, Σάββα και Σανδραβέλη. Κάτι το οποίο πέτυχε αφού η εκδίκαση τους μετατέθηκε για τις 25 Ιουνίου.