Σουπερλίγκα: Μπαταγιάννης για πρόεδρος της λίγκας

Ένας γνώριμος στο Λακωνικό κοινό από τις συχνές επισκέψεις του στη Σπάρτη – η φωτογραφία από τον εντός έδρας αγώνα του Κυπέλλου της Σπάρτης με τον Ατρόμητο – ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης, εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ένα πρόσωπο που προορίζεται για την προεδρία της Super League με τις… ζυμώσεις ήδη να δίνουν και να παίρνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει αντλήσει το Gazzetta το όνομα του κ. Μπαταγιάννη έχει ήδη πέσει στο τραπέζι για την προεδρία της Λίγκας. Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης με παραγοντική θητεία σε Ατρόμητο και Ολυμπιακό πλέον και έχοντας πόσο αντιπροέδρου στην πειραϊκή ΠΑΕ είναι μία επιλογή που έχει διαρρεύσει. Μάλιστα ήδη έγιναν οι πρώτες επαφές και… ζυμώσεις.

Ακόμα δεν υπάρχει κάτι το τελικό και το 100% σίγουρο πλην όμως είναι μία επιλογή που… προκρίνεται για πρόεδρος της Super League. Στην παρούσα φάση πάντως προκύπτει πως οι υποψήφιοι μπορεί να είναι και παραπάνω από τρεις ενώ πέραν των Πειραιωτών που προφανώς θέλουν να έχουν τον ρόλο τους στις επόμενες εξελίξεις ενδιαφέρον θα έχει και η στάση των ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.