Σπάρτη: Σταματόπουλος και προσύμφωνο μεταβίβασης των μετοχών

Χθες Δευτέρα 25/6 Τσιριμπής και Βουδούρης βρέθηκαν στην ΕΠΟ για τις εκδικάσεις 13 προσφυγών, παίρνοντας προθεσμία για να έρθουν σε διακανονισμό με τους 13 ποδοσφαιριστές. Σε αρκετές περιπτώσεις έχει βρεθεί ήδη η λύση και γίνεται συζήτηση με όλους για να ξεπεραστεί ο βραχνάς τον 19 προσφυγών. Αμέσως μετά την εκδίκαση ο Νικόλαρος  ανέρτησε στο facebook

Η ΠΑΕ ΣΠAΡΤΗ ΑΕ άλλαξε σελίδα θα ενημερωθείτε σύντομα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες υπεγράφη προσύμφωνο μεταβίβασης των μετοχών σε βουλγαρική εταιρεία συμφερόντων του γενικού αρχηγού, Δημήτρη Βουδούρη και σύντομα αναμένεται να βοηθήσουν και άλλοι επιχειρηματίες.  

Γενικός διευθυντής ο Σταματόπουλος

Γενικός διευθυντής θα αναλάβει στη ΠΑΕ ο Θανάσης Σταματόπουλος ο οποίος βοηθά εδώ και αρκετό καιρό για να σχεδιαστεί η νέα περίοδος και να ξεπεραστούν τα προβλήματα – προσφυγές – που έμειναν από την περυσινή περίοδο. Όπως σας είχαμε ενημερώσει με προηγούμενο άρθρο υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Σίνισα Γκόγκιτς και αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Θανάσης Σταματόπουλος την περυσινή περίοδο ήταν τεχνικός διευθυντής στον Αχαρναϊκό, ενώ στο παρελθόν έχει θητεύσει ως προπονητής σε Βύζαντα Μεγάρων και ΑΟ Λεβάντε.