Σπαρτιατικός: Νίκη στο κλειστό του Ρέντη επί του Ολυμπιακού! (φωτογραφίες)

Nίκη με 3-1 σετ για τις μικρές του Σπαρτιατικού σε ενα πολύ δυνατό παιχνίδι στο κλειστό του Ρέντη με αντίπαλο τον γηπεδούχο Ολυμπιακό.

Παρα το μουδιασμένο ξεκίνημα οι αθλήτριες του ΣΓΣ ξεπέρασαν γρήγορα το άγχος τους ακούμπησαν και την κατάκτηση του 1ου σετ αλλα τελικά βρέθηκαν με 26-24 στο 1-0. Διαφορετικό παιχνίδι στη συνέχεια με τις μικρές του Σπαρτιατικού να ανεβάζουν την αποδοσή τους κατακόρυφα οδηγώντας την ομάδα στην νίκη με 3-1 μετά απο ενα συγκλονιστικό και γεμάτο σε φάσεις αγώνα. Αυριο κυριακή στις 13:00 αγώνας τελικός του ομίλου με την ΑΕΚ με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το final 4 Ελλάδος.

Πολλοί οι γονεις που ακολούθησαν και στήριξαν τις αθλήτριες και μαζί τους ο έφορος του τμήματος κος Τρουγκάκος και ο πρόεδρος του συλλόγου κος Πριστούρης.

Σπαρτιατικός: (Κωνσταντόπουλος, Ρηγάκος, Βαρζακάκος) Τσεμπελή, Κουτσοβίτη, Φουντούκη, Παπασπυριδάκου, Πλειώτα, Ρηγάκου, Πετράκου, Κανελλίδη,Στρατή, Βλαχοκωσταντή, Καπετανέα

Αναχώρησε το Σάββατο 30 Ιουνίου

Αναχώρησε χθες Σάββατο 30 Ιουνίου η αποστολή των παγκορασίδων του Σπαρτιατικού για να συμμετέχει στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Οι αγώνες του ομίλου θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη Μελίνα Μερκούρη που αποτελεί και την έδρα των ομάδων του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι μικρές του ΣΓΣ θα αντιμετωπίσουν το σάββατο τον γηπεδούχο Ολυμπιακό στις 3 και την κυριακή στις 1 την ομάδα της ΑΕΚ. Ο 1ος του καθε ομίλου απο τους 4 που εχουν σχηματιστεί  θα περάσει στο final 4 Ελλάδος.

Την αποστολή των αθλητριών θα συνοδέψουν αρκετοί γονείς καθώς και ο έφορος του τμήματος κος Τρουγκάκος και ο πρόεδρος του συλλόγου κος Πριστούρης.