Σπάρτη: Ανακοίνωση για επανεκλογή Λεουτσάκου, πρόστιμα και ΕΕΑ

Έγινε η κατάθεση του φακέλου στην ΕΕΑ για την μεταβίβαση των μετοχών. Τακτοποίθηκαν πρόστιμα προς την ΕΠΟ και συνεχίζεται ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο. Η ΠΑΕ έστειλε μήνυμα ενότητας και ευχήθηκε σε Λεουτσάκο, Μπακαλάρο και Γιαννόπουλο καλή θητεία.

Στο συμβούλιο της Football league όπου έγινε η επανεκλογή του Λεουτσάκου το παρών για την ΠΑΕ έδωσαν οι Βουδούρης, Σταματόπουλος και Νικόλαρος. Η  ανακοίνωση της ΠΑΕ για Λεουτσάκο και τους δύο αντιπροέδρους – πατήστε εδώ :

Η ΠΑΕ Σπάρτη εύχεται καλή θητεία στα μέλη του νέου προεδρείου της Football. Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος από τη θέση του προέδρου και οι δύο αντιπρόεδροι, Κώστας Μπακαλάρος και Παναγιώτης Γιαννόπουλος χρειάζονται δύναμη και στήριξη από όλους για να βελτιωθούν οι συνθήκες στο πρωτάθλημα μας. Ενωμένοι για το καλύτερο πρέπει να προχωρήσουμε τώρα επειδή δεν περισσεύει κανείς σε αυτή τη δύσκολη εποχή για το ποδόσφαιρο και την δεύτερη κατηγορία. Προέχει τώρα είναι η συνένωση όλων των δυνάμεων που έχει ο καθένας για μια ακόμη καλύτερη Football League.

Κατάθεση φακέλου στην ΕΕΑ

Την Τρίτη 3 Ιουλίου βρέθηκαν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού οι Δημήτρης Βουδούρης και Θανάσης Σταματόπουλος. Ο υποψήφιος μεγαλομέτοχος και ο γενικός διευθυντής κατέθεσαν τον φάκελο για τη μεταβίβαση των μετοχών.