Σπάρτη: Μηλιάκος, Θ. Τριαντάφυλλος, παράβολο και κλήρωση Κυπέλλου.

Πήρε Θωμά Τριαντάφυλλο

Ο 22χρονος τερματοφύλακας Θωμάς Τριαντάφυλλος, από την Κέρκυρα, ανήκει πλέον στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια. Σε ηλικία 12 ετών ξεκίνησε στις Ακαδημίες της Κέρκυρας και συνέχισε στον ΑΟ Κέρκυρας στη Β Εθνική (2015-16).

Βοηθός προπονητή ο Μηλιάκος

Σύμφωνα με πληροφορίες του isports.gr ο Νίκος Μηλιάκος έχει συμφωνήσει με την διοίκηση της ομάδας και θα είναι ο βοηθός του Κριστόφ Βαζέχα κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αναμένεται τις επόμενες ημέρες η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Συμμετοχή στο Κύπελλο και η κλήρωση της 1ης φάσης

Αύριο Τετάρτη 1η Αυγούστου αναμένεται να κατατεθεί το παράβολο συμμετοχής της Σπάρτης στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το μεσημέρι (12:00) της Δευτέρας 13 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της α΄ φάσης του νέου Κυπέλλου Ελλάδας, στο οποίο εκχωρείται η δυνατότητα συμμετοχής και σε ερασιτεχνικές ομάδες.

Στην κλήρωση της α΄ φάσης θα πάρουν μέρος 53 ομάδες και μία εξ αυτών θα προκριθεί στον επόμενο γύρο χωρίς αγώνα. Οι υπόλοιπες 52 θα δημιουργήσουν 26 ζευγάρια, που θα αγωνιστούν την Κυριακή 26 Αυγούστου σε μονούς αγώνες.

Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να αναβαθμίσει το Κύπελλο Ελλάδος για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, με τη συμμετοχή στη διοργάνωση όλων των Κυπελλούχων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας.