Πανγυθεατικός: To νέο διοικητικό συμβούλιο. Προπονητής ο Ξανθάκος

Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανγυθεατικός κάνει γνωστό το διοικητικό σχήμα που θα οδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη του στόχου της κατάκτησης του πρωταθλήματος για την Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ Λακωνίας όπως και τον προπονητής και γυμναστή.

Η ανακοίνωση:

Ο Πανγυθεατικός ΓΣ ανακοινώνει το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, το οποίο αποτελείται από παλιά αλλά και νέα μέλη, τα οποία και ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους στο νέο διοικητικό σχήμα.

Πρόεδρος: Ροζάκης Δημήτριος

Αντιπρόεδρος: Μπουκουβάλας Ιωάννης

Γεν.Γραμματέας: Κουβαράκης Νικόλαος

Αναπλ. Γεν. Γραμματέας: Κατσάκος Γεώργιος

Ταμίας: Γιάνναρος Νικόλαος

Γενικός Αρχηγός: Κολοκοτρώνης Παναγιώτης

Γενικός Έφορος: Σαχίνης Γεώργιος

Μέλη:  Λεβεντζώνης Ιωάννης

           Πουλικάκος Λεωνίδας

          Τζανής Δημήτριος

Παράλληλα, ανακοινώνουμε ότι προπονητής της αντρικής ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Ξανθάκος Γεώργιος, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας με σκοπό να τη βοηθήσει να υλοποιήσει τους υψηλούς στόχους της. Στο πλευρό του σε ρόλο γυμναστή, θα βρίσκεται ο Μαχαίρας Ιωάννης, ο οποίος και είχε τεράστια συνεισφορά στις επιτυχίες του Ολυμπιακού Γυθείου τα προηγούμενα χρόνια. Σαν διοίκηση ευχαριστούμε και τους δυο για την αποδοχή της πρότασης συνεργασίας και τους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο τους.
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Πανγυθεατικού έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά με στόχο την επιστροφή του ιστορικού μας συλλόγου στην κορυφή του λακωνικού ποδοσφαίρου. Τις επόμενες μέρες θα ενημερωθεί το φίλαθλο κοινό με επίσημες ανακοινώσεις.

Εκ της διοικήσεως