Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου: Ανακοινώνει δύο πολύ δυνατούς επιθετικούς από Football League!

Η Ένωση Πελλάνας Καστορείου έχει ολοκληρώσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα αρκετές κινήσεις, τις οποίες ανακοινώνει πλέον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του isports.gr έφτασε η μεγάλη στιγμή για την Ένωση. Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ανακοινώσει δύο επιθετικούς που αγωνιζόντουσαν στη Football League την περυσινή περίοδο και μπορούν να κάνουν την διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. 

Οι δυο εν λόγω ποδοσφαιριστές αναμένεται να πλαισιώσουν τον Ηλία Αναστασάκο και εκτοξεύουν αγωνιστικά την Ένωση που διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθέσεις σε όλους τους ομίλους της Γ’ Εθνικής.  Οι δύο παίκτες μάλιστα έχουν πολλά κοινά σημεία.  Το πρώτο η ηλικία τους, το δεύτερο η Αφρική από την οποία κατάγονται (φωτογραφία άρθρου), το τρίτο το γεγονός ότι αγωνιζόντουσαν στο πρωτάθλημα της Football League, το τέταρτο οι θέσεις που αγωνίζονται, το πέμπτο και το έκτο ουσιαστικά θα τους αποκαλύψει … 

Το πρώτο όνομα έχει κυκλοφορήσει στις ποδοσφαιρικές πιάτσες της Λακωνίας, το δεύτερο δεν έχει ακουστεί καθόλου και αναμένεται να προκαλέσει πάταγο!