Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου: Άστοχη στο φιλικό με Παναργειακό

Η Ένωση Πελλάνας Καστορείου αντιμετώπισε τον Παναργειακό την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Φάριδος  Ν. Παπαδάκος.

Το τελικό σκορ βρήκε την ομάδα του Άργους νικήτρια με σκορ 2-0.  Σκόρερ ο Μουσταφά και ο Μπουντόπουλος. Μια νίκη την οποία δεν χάρηκαν οι φιλοξενούμενοι εξαιτίας του τραυματισμού του Ανδρέα Παπαϊωάννου ο οποίος τραυματίστηκε στα πλευρά και αποχώρησε στο 30’ για το Νοσoκομείο Σπάρτης.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τους Κραβαρίτης, Γενητσαρίδης, Ρασσιάς, Καλογέρης, Αναστασάκος, Μπιταξής, Καρμοίρης, Γεωργαντάς, Ζαραφέτας, Σικαλόπουλος, Ντιατά.

Η Ένωση είχε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον στόχο. Ήταν πολύ καλή μέχρι το 60 λεπτό όπου ξεκίνησαν οι πολλές αλλαγές. Στο πρώτο ημίχρονο προσπάθεια του Σικαλόπουλο απέκρουσε ο Παλιγγίνης, όπως και κεφαλιά του Ντιατά. Σουτ του Γεωργαντά 

Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν καλές στιγμές με τους Γουόρντεν, Σικαλόπουλο, Ντιατά, και Καρμοίρη.

Επόμενος φιλικός αγώνας την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού με την Καλαμάτα με ώρα έναρξης 17:30.

Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου 0 – 2 τελικό Παναργειακός (0 – 1)

Γκολ: Μουσταφάϊ το 0 – 1 στο 20′, Μπουντόπουλος το 0 – 2 στο 80′.

Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου: Κραβαρίτης, Γενητσαρίδης, Ρασσιάς, Καλογέρης, Αναστασάκος, Μπιταξής, Καρμοίρης, Γεωργαντάς, Ζαραφέτας, Σικαλόπουλος, Ντιατά.

Αγωνίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Παναργειακός: Παλιγγινης,Ροκαι, Μπακατσελος, Μαρινης,Παιδάκης, Ρέντι Μουσταφά, Καραγκούνης,Κρολ, Παπασπυρος, Καρουτης, Παπαϊωάννου (30’ λόγω τρ. Μπούζντρα).

Στο 46’ Μπιτζής και Μπουντόπουλος πέρασαν στις θέσεις των Παπασπύρου και Κρολ και μετά το 80’ έγιναν και οι υπόλοιπες αλλαγές.