Απόλλων Ξηροκαμπίου: Ανακοίνωσε Μπακούρο. Ο φετινός στόχος της ομάδας

Παίχτης του Απόλλωνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Στέφανος Μπακούρος, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί στην ένωση Πελλάνας Καστορείου, στη Λογγάστρα και τον Αμυκλιακό. Το Δ.Σ. του Απόλλωνα τον καλοσορίζει και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας συνεχίζει τη προετοιμασία της και ύστερα από την αναβολή της πρώτης αγωνιστικής για το κύπελλο Λακωνίας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα το Σάββατο 8/9 και ώρα 5:00 μ.μ. τον Πανγυθεατικό στο γήπεδο του Ξηροκαμπίου. Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να παρευρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν τους παίχτες και το σύλλογό μας.

Τέλος, ύστερα από συνάντηση του νέου Δ.Σ. του Απόλλωνα και του προπονητή της ομάδας μας καθορίστηκαν οι στόχοι και ο τρόπος λειτουργίας του Συλλόγου μας. Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι ο στόχος της ομάδας μας κατά τη φετινή περίοδο θα πρέπει να είναι η αξιοπρεπής πορεία και οι αξιοπρεπείς εμφανίσεις της σε όλους τους θεσμούς. Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στο Α τοπικό Λακωνίας οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι, στηριζόμενοι σε παίχτες που προέρχονται από το Ξηροκάμπι και την ευρύτερη περιοχή του τέως Δήμου Φάριδος σε συνδυασμό με Λάκωνες ποδοσφαιριστές που δέχθηκαν να συνεργαστούν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Σύλλογό μας.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το νέο Δ.Σ. του συλλόγου μας καθώς και οι όποιες κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.