Σπάρτη: Χωρίς Βαζέχα στα δύο επίσημα φιλικά στη Κύπρο. Λύση συμβολαίου σε Καστριτσέα

Η αποστολή της Σπάρτης για τους δύο επίσημους φιλικούς αγώνες στη Κύπρο όπως σας ενημερώσει το isports.gr από χθες έχει ελλείψεις – πατήστε εδώ. Σε αυτές τις ελλείψεις είναι και ο προπονητής της ομάδας Βαζέχα ο οποίος έχει παραμείνει στη Σπάρτη για να προπονήσει τους ποδοσφαιριστές που δεν ταξίδεψαν για Κύπρο.   Το πρώτο φιλικό είναι σήμερα Τετάρτη 5/9 με αντίπαλο την Δόξα Κατωκοπιάς ενώ το δεύτερο είναι την Παρασκευή 7/9 με τον Ερμή Αραδίππου. Το Σάββατο 8/9 η αποστολή θα επιστρέψει στην Ελλάδα και είναι πιθανό να δώσει φιλικό αγώνα με την ομάδα κ20 του Παναθηναϊκού.
Σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ του isports.gr, στην αποστολή ταξίδεψαν 18 ποδοσφαιριστές, ο βοηθός του Βαζέχα, Νίκος Μηλιάκος, ο μεγαλομέτοχος Βουδούρης και ο Πρόεδρος Νικόλαρος. 
 
Η ενημέρωση της ΠΑΕ που ανακοινώθηκε την Τρίτη 4/9 για το ταξίδι στη Κύπρο
Αναχώρησε για την Κύπρο -όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν-, ηαποστολή της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ, αποτελούμενη από μέλη της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και τους περισσότερους ποδοσφαιριστές.
Στο πλαίσιο αυτό έχουν προγραμματιστεί και θα διεξαχθούν δυο ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ με ομάδες της Α’ Εθνικής κατηγορίας της Κύπρου.
Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί με τη Δόξα Κατωκοπιάς αύριο  5/9 στις 5:30 μμ στο Μακάρειο Στάδιο της Λευκωσίας.
Ο δεύτερος αγώνας θα πραγματοποιηθεί με τον Ερμή Αραδίππου την Παρασκευή 7/9 στις 5:00 μμ στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου στη Λάρνακα.
Λύση συμβολαίου 
Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ ανακοινώνει τη λύση του συμβολαίου και την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Καστριτσέα, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.
Η διοίκηση και η ομάδα μας εργάζεται με την πρέπουσα σοβαρότητα την οποία και επιθυμεί να επιδείξει και για το λόγο αυτό, όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν υπογράψει τον Εσωτερικό Κανονισμό. 
Τονίζουμε δε, ότι έχουν ληφθεί μέτρα για την αποφυγή παραπτωμάτων τα οποία -σε καμία περίπτωση- δεν επιθυμούμε να συνεχιστούν.