Σπάρτη: Ζωντανή ενημέρωση φιλικού. Aποκατάσταση της αλήθειας.

Το σημερινό φιλικό της Σπάρτης εκτός έδρας με τον Αιγινιακό άλλαξε έδρα λίγες ώρες πριν τη σέντρα λόγω εργασιών στο ΔΑΚ Κατερίνης.

Μετά από επικοινωνία του isports με τον Πρόεδρο του Αιγινιακού, Βασίλη Ζίρνα, μας υπογράμμισε ότι ενώ η γηπεδούχος ομάδα είχε εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες άδειες και το παραχωρητήριο του ΔΑΚ Κατερίνης στο οποίο θα γινόταν το σημερινό φιλικό με τη Σπάρτη, σήμερα – Παρασκευή 19/10 – το πρωϊ ειδοποιήθηκε ότι ανακαλείται η άδεια λόγω έκτακτων εργασιών.

Συνεπώς ο αγώνας γίνεται αυτή τη στιγμή στο γήπεδο Σβορώνου αντί για το ΔΑΚ Κατερίνης στο οποίο είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Το isports.gr οφείλει να τελέσει τον ιερό σκοπό της πραγματικής δημοσιογραφίας και ενημέρωσης σε αντίθεση με συγκεκριμένο αθλητικό site γειτονικού νομού που κάνει δημοσιογραφία από τον καναπέ του, την καφετέρια της γειτονιάς του. Ένα site που αμαυρώνει τις προσπάθειες παραγόντων, ποδοσφαιριστών, προπονητών μεταδίδοντας ψευδές ειδήσεις που δεν έχουν καμία πραγματική υπόσταση.

Σκοπός τους, είναι η παραπλάνηση του κοινού για την εξυπηρέτηση συμφερόντων τους.  Γράφουν ένα τίτλο που τραβά, βάζουν μια φωτογραφία που προσελκύει το κοινό και παραπλανούν τον επισκέπτη αντιγράφοντας ανακοινώσεις ομάδων και άρθρα από άλλα ΜΜΕ.  

Στο τέλος το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ξεπερνούν κάθε όριο γελοιότητας, γραφικότητας και να μην τους παίρνει κανένας στα σοβαρά.
Στο τέλος της βραδιάς όλοι θα γελάσουν με τον γελωτοποιό που σπάει ποτήρια, σκίζει τα ρούχα του, σπάει καρέκλες στο κεφάλι του, απειλεί να πηδήξει στο λιμάνι … 

 

Ζωντανή ενημέρωση του φιλικού

Αιγινιακός 2 – 0 τελικό  Σπάρτη (2 – 0 ημίχ)

Γκολ: το 1 –  στο 11′, το 2 – 0 στο 27′,

Α.Ε. Σπάρτη:  Πάντος, Κολτσίδας, Βλάχος, Κοζάκης, Κωνσταντινόπουλος, Tientcheu, Stojanovic, Βλάχος, Καινούργιος, Dos Reis, Da Silva, Μαντζίρης.

Σταματόπουλος, Αρώνης, Ντούσκας, Νάτσης, Ρουμπος, Φραγκούλης, Καλούσης, Njeman,e Σαραντόπουλος