Football League: Σπουδαία νίκη στην Άρτα ο Πλατανιάς

Ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα του Πλατανιά στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς μετά τη νίκη της στην πρεμιέρα επί του Αήττητου, πέρασε και από την Αρτα επικρατώντας με 1-0 του Καραϊσκάκη για την 2η αγωνιστική, φτάνοντας τους 6 βαθμούς.

Την πρώτη του νίκη μακριά από την έδρα του πανηγύρισε ο Πλατανιάς, που επικράτησε με 1-0 του Καραϊσκάκη, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Football League.

Η ομάδα της Άρτας ήταν αυτή, η οποία είχε την πρώτη καλή φάση του αγώνα στο 5΄, με την κεφαλιά του Καπία να περνά λίγο έξω από την εστία του Γκοτ. Ότι δεν κατάφεραν οι παίκτες του Μανώλη Παπαματθαιάκη σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχαν αυτοί του Γιάννη Τάτση στο 22΄ με τον Μπιανκόνι, να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο το λάθος του Παντίδου και να κάνει το 0-1.

Από το σημείο εκείνο και μετά ο Καραϊσκάκης πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα διατηρήθηκε ως είχε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 52΄ ο Πλατανιάς έφτασε κοντά στο 0-2, δεν βρέθηκε όμως κανένας να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Στεφανάκου μετά την σέντρα του Ποζατζίδη.

Με το πέρας της ώρας οι γηπεδούχοι έψαξαν τρόπο, προκειμένου να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των Κρητικών και να φτάσουν στην ισοφάριση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε με συνέπεια το ήδη υπάρχον σκορ να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Καραϊσκάκη και τη 2η συνεχόμενη νίκη της ομάδας των Χανίων στο πρωτάθλημα, ο τεχνικός του Πλατανιά, κ.Γιάννης Τάτσης, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε τα εξής:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας για τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους του Πλατανιά. Βλέπετε όλοι ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και αυτό βγαίνει με τον πιο ιδανικό τρόπο στο γήπεδο.
Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, καθώς δεν απειληθήκαμε ούτε μια φορά από τον αντίπαλό μας, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι πολύ νωρίτερα στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Τόσο μετά το 1-0, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.
Είχαμε πει πριν από τον αγώνα ότι μπροστά μας είχαμε μια δύσκολη αποστολή για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί θα έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην παρασυρθούμε ούτε από τη δική μας νίκη την πρώτη αγωνιστική, ούτε από τη βαριά ήττα του Καραϊσκάκη. Και δεύτερον, γιατί ερχόμασταν να αντιμετωπίσουμε κάτι το άγνωστο για μας, έπειτα από την αλλαγή προπονητή.
Θέλω να πω ξανά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και από αύριο να κοιτάξουμε το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε στα Περιβόλια με την Δόξα Δράμας».