Η Κανελλάκη κατέκτησε την 2η θέση στα μονά και διπλά του Πανελληνίου πρωταθλήματος!

Η Χρύσα Κανελλάκη μπήκε στην 20αδα της Πανελλήνιας κατάταξης στην κατηγορία κ16.  Μετά τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Πανελλήνιο τουρνουά Ε1 όπου κατέκτησε την 2η θέση στα μόνα όσο και στα διπλά με συμπαίκτρια την Κουλούμπου. 

Μονά – 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε1 στην κατηγορία κορίτσια 18

Στα μονά σε 32αρι ταμπλό ήταν νούμερο 7. Στο πρώτο γύρο επικράτησε της Τοπουζίδου Ν. (ΟΑ Ευόσμου Θεσ) 2-0 σετ. Στη συνέχεια η Χρύσα επικράτησε 2-0 της Δημητρακοπούλου Α. (ΟΑ Θεσσαλονίκης) 2-0 σετ. Στην 8αδα βρήκε μπροστά της το νούμερο 3 του ταμπλό Βλάχου Λ. (Φθιωτικος ΟΑ) και σε ένα καταπληκτικό αγώνα τρεις ήμισυ ωρών, κέρδισε 2-1 σετ. Στα ημιτελικά η Χρύσα απέκλεισε το νούμερο 2 του ταμπλό Γιαννάκου Ι. (ΑΟΑ Λε ρακετ) με σκορ 2-1. Ο τελικός έγινε την ίδια μέρα με το νούμερο 1 του ταμπλό Μωϋσιάδη Σ. (ΑΟΑ Σταυρούπολης Ιφιτος) να επικρατεί 2-0.  

Διπλά – 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε1 στην κατηγορία κορίτσια 18

Το δίδυμο Κανελλάκη – Κουλούμπου Α. (ΟΑ Καλαμάτας) επικράτησε στο πρώτο γύρο των Ζωγράφου-Σταυρίδου με 2-0 σετ. Στην 8αδα επικράτησαν 2-1 σετ του νούμερο 4 του ταμπλό Ζέρβα-Πράπα 2-1 σετ. Στα ημιτελικά διασταυρώθηκαν με το νούμερο 2 του ταμπλό Τζιβελέκη-Γιαννάκου και κέρδισαν 2-0 σετ. Στο τελικό ηττήθηκαν από το νούμερο 1 του ταμπλό Βλάχου-Μωϋσιάδη 2-0 σετ και κατέκτησαν την 2η θέση.