Απόλλων Ξηροκαμπίου: Νίκη στις Αμύκλες και τρίτη θέση

Με νίκη συνέχισε τη πορεία της η ομάδα μας στο πρωτάθλημα του Α τοπικού Λακωνίας.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 10/11 ο Απόλλωνας Ξηροκαμπίου αντιμετώπισε στο γήπεδο των Αμυκλών τον Αμυκλιακό. Ο προπονητής του Απόλλωνα είχε να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Κωστάκου, Ρηγόπουλου (τιμωρημένοι), Νικόλαρου και Βόχαλη , καθώς και των μονίμων τραυματιών Ταμπάκη, Παππά και Μπέκελη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να βάλουν κάποιο γκολ, ωστόσο στις καθυστερήσεις ύστερα από σουτ που έκανε παίχτης των γηπεδούχων ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Ρηγάκος , αιφνιδιάστηκε η μπάλα επέστρεψε σε επιθετικό των Αμυκλών ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0 για τις Αμύκλες.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας πίεσε τους γηπεδούχους με αποτέλεσμα την ολική ανατροπή του αγώνα. Το 1-1 έγινε ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γ. Σπυρόπουλου. Λίγο αργότερα ο Δ. Κοθρούλας έκανε το 1-2 . Ο Γ. Διαμαντάκος έχασε την ευκαιρία να χρηστεί και αυτός σκόρερ αφού σε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Αμυκλιακου. Δοκάρι είχε επίσης για την ομάδα μας και ο Χ. Σπυρόπουλος , λίγο πριν γίνει το τελικό 1-3 από τον Π. Ατσαβέ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους της ομάδας μας που βρέθηκαν στο γήπεδο των Αμυκλών και στήριξαν τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα. Μετά το τέλος του αγώνα το πρακτορείο ΟΠΑΠ του κυρίου Μανιάτη στο Ξηροκάμπι προσέφερε γεύμα στους παίχτες, τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας μας.

Μετά από αυτή τη νίκη η ομάδα μας βρίσκεται στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς, πίσω από τους πρωτοπόρους Πανγυθεατικό και Ατρόμητο Συκεάς που μοιράζονται τη κορυφή με 12 βαθμούς. Τη Κυριακή 18/11 και ώρα 3μ.μ. η ομάδα μας σε έναν δύσκολο αγώνα θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Ξηροκαμπίου τον Ατρόμητο Συκεάς.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να παρευρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν το σύλλογο και τους αθλητές της ομάδα μας.