Σπάρτη: Πρώτος εκτός έδρας βαθμός με κόντρα διαιτησία!

Η Σπάρτη αγωνίστηκε στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής στο γήπεδο της Φιλιππούπολης απέναντι στον Απόλλων Λάρισας. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 με την Σπάρτη να είναι η πρώτη ομάδα που έκοψε βαθμούς από τον Απόλλων Λάρισας παραβίασε την εστία του μετά από 356 αγωνιστικά λεπτά!

Οι Σπαρτιάτες σε ένα γήπεδο βούρκο, έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της κατηγορίας, με κορυφαίο τον τερματοφύλακα Σταματόπουλο ο οποίος απέκρουσε πέναλτι στο 12′ λεπτό της αναμέτρησης.

Κοινό χαρακτηριστικό και σε αυτό το αγώνα η κόντρα διαιτησία με δύο πέναλτι και μια κόκκινη κάρτα (Βλάχος) κατά των φιλοξενουμένων. Με τα δύο σημερινά πέναλτι οι αντίπαλοι της Σπάρτης έχουν πάρει συνολικά 4 πέναλτι στους πρώτους 4 φετινούς αγώνες της περιόδου. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η Σπάρτη έχει δεχτεί γκολ 3 φορές από την άσπρη βούλα και μια φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ στη Πάτρα.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους με πέναλτι στο 55ο λεπτό ο Μαρκολίνο και ισοφάρισε ο πολύ καλός Στογιάκοβιτς στο 86ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την Σπάρτη την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου με τα Τρίκαλα.

Απόλλων Λάρισας: Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Χατζής, Τασιούλης (74′ Λίταινας), Λούκας Ράμος (70′ Αγιώτης), Μαρκολίνο (79′ Καμπέρης), Πολέτο, Λουκάο.

Σπάρτη: Σταματόπουλος, Κοζάκης, Κολτσίδας, Βλάχος, Φραγκούλης, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Καψάσκης (90’+2′ Αρώνης), Καινούργιος (75′ Ρούμπος), Κωνσταντινόπουλος (64′ Καλούσης), Μαντζίρης.

Διαιτητής:  Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Σακκάς (Θεσσαλίας)