Σπάρτη: Δηλώσεις Τσερνίσοφ μετά την τριάρα επί του Ηρόδοτου

Οι δηλώσεις του Αντρέι Τσερνίσοφ μετά τη νίκη επί της Σπάρτης επί του Ηρόδοτου με 3-0.

Είχαμε πει πριν την έναρξη του αγώνα ότι πρέπει να είμαστε πολύ επιθετικοί επειδή στα δύο τελευταία μας παιχνίδια παίξαμε πάρα πολύ καλά. Τώρα οι ποδοσφαιριστές μας αρχίζουν να παίζουν σωστό ποδόσφαιρο και είχαμε πολλές ευκαιρίες για να αυξήσουμε ακόμη περισσότερο το σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, πετύχαμε ένα γκολ, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει τρία, ή τέσσερα.

Αποδείχθηκε καλύτερο το ότι μείναμε στο ένα γκολ στα πρώτα 45 λεπτά επειδή οι ποδοσφαιριστές δεν έχασαν την συγκέντρωση τους και μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεχθήκαμε κάποια πίεση, είχαμε κάποια φάουλ εναντίον μας έξω από την περιοχή, αλλά ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι δυνατά, πήραμε τον έλεγχο και μετά το δεύτερο γκολ που σημειώσαμε αλλάξαμε την τακτική μας και την κάναμε πιο αμυντική γιατί θέλαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και να πάρουμε ελεύθερο χώρο. Πετύχαμε ακόμη ένα γκολ και νομίζω ότι είναι σημαντικό και καλό αποτέλεσμα για εμάς.

Το σημαντικό για την Σπάρτη είναι πως αρχίζει να παίζει ποδόσφαιρο και ότι έρχεται η εμπειρία σε αυτά τα νέα παιδιά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για αυτή τη νίκη και στους φίλους της ομάδας για την στήριξη.

Είμαι ευχαριστημένος από όλους τους ποδοσφαιριστές, τον Νάτση τον ξεκινήσαμε στην αρχική ενδεκάδα, τον βοήθησαν οι συμπαίκτες του και ήταν και εκείνος καλός. Η αλλαγή που έγινε με την έξοδό του ήταν για λόγους τακτικής.