Σπάρτη: Ήττα στη Δράμα

Η Δόξα Δράμας επικράτησε 2-0 της αποδεκατισμένης Σπάρτης στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Football League. 

Η ομάδα του Τσερνίσοφ ταξίδεψε στη Δράμα με 15 παίκτες, με πολλές βασικές απουσίες, και ηττήθηκε με σκορ 2-0 με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους “μαυραετούς”. Ο Πέρεθ στο 29′ και ο Κρητικός στο 87′ πεν.

Αμφίρροπο το πρώτο τέταρτο του αγώνα, με τη Δόξα να απειλεί στο 15′ με σουτ του Πατράλη. Στο 18′ η κεφαλιά του Πέρεθ σταμάτησε στον Πάντο, με τον Ισπανό να παίρνει πίσω το… αίμα του στο 29′, όταν και άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο μονόλογος των γηπεδούχων συνεχίστηκε, φτάνοντας κοντά στο 2-0, με τον Φραγκούλη να σταματάει πάνω στην γραμμή την προσπάθεια του Μπαϊκαρά.

Εντέλει, το 1-0 παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με την Σπάρτη να μην μπορεί να απειλήσει τα καρέ του Μένκα.

Στο 50′ ο Δούμτσιος έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά ο Πάντος σταμάτησε το σουτ του και κράτησε τους Λάκωνες μέσα στο ματς. Η εικόνα δεν άλλαζε, με τη Δόξα να έχει την πρωτοβουλία, αλλά να μην μπορεί να «κλειδώσει» το ματς.

Τελικά οι «μαυραετοί» έκαναν το 2-0 στο 87′ με πέναλτι του Κρητικού.

Σκόρερ: 29′ Πέρεθ, 87′ (πεν.) Κρητικός.

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής η Σπάρτη υποδέχεται την Κέρκυρα στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Δόξα Δράμας (Βεργέτης): Μένκα, Καψάλης, Ανδρέου, Πεταυράκης, Σιώπης, Μακρής, Πατράλης, Μπαϊκαρά, Μάρτινς (71′ Λεμονής), Δούμτσιος (61′ Κρητικός), Πέρεθ (80′ Σαμπανίδης).
Σπάρτη (Τσερνίσοφ): Πάντος, Αρώνης, Φραγκούλης, Κολτσίδας, Καλούσης (84′ Γκιατάς), Παυλής, Κωνσταντινόπουλος, Νάτσης, Κοζάκης (73′ Ζαχαριουδάκης), Τιεντσέ, Καινούργιος.

Διαιτητής: Κολυτάς (Λασιθίου). Βοηθοί: Ψύλλος (Λέσβου), Κομισοπούλου (Χανίων). Άριστη η διαιτησία σήμερα στην Δράμα σε ένα βέβαια πολύ εύκολο ματς.