Η ανάλυση της ματσάρας Ατρόμητος Συκέας – Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου!

O δεύτερος της βαθμολογίας της Α’ τοπικής κατηγορίας Λακωνίας, Ατρόμητος Συκέας υποδέχθηκε την 5η της βαθμολογίας του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου στο σημαντικότερο προημιτελικό του Κυπέλλου Λακωνίας.
Η Ένωση Πελλάνας Καστορείου επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 5-3 του Ατρομήτου Συκέας την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στον μεγάλο προημιτελικό του Κυπέλλου Λακωνίας.
Σκόρερ για την Ένωση ήταν οι Παναγιωτίδης το 1-0, Κοτσοβός το 2-0, Σικαλόπουλος, Κοτσοβός το 4-3 και ο νεαποκτηθείς Λάζαρος Κωνσταντινίδης ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα του τέρματα, το 3-0 και διαμόρφωσε το τελικό 5-3.
Η Ένωση μπήκε δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε με 3-0 στο 20′.  Ο Ατρόμητος Συκέας αντέδρασε, ισοφαρίζοντας 3-3 στο 40′. Με δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο διαμορφώθηκε το τελικό 5-3 υπέρ της Ένωσης το οποίο της έδωσε το εισιτήριο για τα ημιτελικά.
Τα γκολ του Ατρομήτου Συκέας πέτυχαν οι Oziji δύο και ένα ο Παπουλής.
Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων
Ατρόμητος Συκέας: Ρουσσιαμανης, Μανωλακος, Μανος, Αναστασακης, Λατσης, Ρουμπης, Ozoji, Κουτρουλακης Γ, Κουτρουλακης Α, Κοντακος, Παπουλης.
Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου: Διασσινός, Γενιτσαρίδης, Κοντογιάννης, Εμέκα, Παναγιωτίδης, Αναστασάκος Γ., Ρασσιάς Λ., Κοτσοβός, Κωνσταντινίδης, Σικαλόπουλος, Αναστασάκος Ηλίας.
Στον ημιτελικό του Κυπέλλου Λακωνίας η Ένωση θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τον νικητή του ζευγαριού Κάστρο Γερακίου – Ευρώτας Έλους.