Παναρκαδικός-Παναργειακός 2-1. Στιγμιότυπα και ανάλυση (βίντεο)

Ο Παναρκαδικός υποδέχθηκε τον Παναργειακό για την 18η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και έφθασε στην σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη με 2-1.

Έτσι η ομάδα της Αρκαδίας έχει 3 στα 3 με τον Θανάση Στάικο στον πάγκο της και έχει βάλει τις βάσεις για την παραμονή της στην κατηγορία.

Όσο για την ομάδα του Άργους, πήγε με απουσίες λόγω τιμωριών, αλλά αυτό δεν αποτελεί επαρκή δικαιολογία, πόσω μάλλον που οι πολυδιαφημισμένοι Μενδρινός και Μαρουκάκης δεν έχουν δικαιολογήσει σε τίποτα τις μεταγραφές τους όσο καιρό αγωνίζονται.

Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο μπήκε και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Αντωνόπουλος, στον οποίο μετακινούνται πλέον όλο και περισσότερο οι ευθύνες για την πτωτική πορεία.

Προσπάθησε να πιέσει από την αρχή ο Παναργειακός, ενώ αμυνόταν ο Παναρκαδικός που φάνηκε ότι θα ψάξει τις αντεπιθέσεις.
Στο 18′ η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναρκαδικό, όταν ανέβηκε ο Καναβέτας από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα, δεν μπόρεσε ο Γεωργόπουλος να προλάβει.

Στο 26′ παράλληλη μπαλιά του Μαρουκάκη, στην κίνηση έπιασε το σουτ ο Μουσταφά, στέλνοντας όμως τη μπάλα ψηλά άουτ.
Στο 32′ και στο 42′ ο Μαρουκάκης δεν μπόρεσε να κλείσει σωστά δυο προσπάθειές του.

Συνέχιζε στο δεύτερο ημίχρονο να πιέζει ο Παναργειακός, αλλά βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, την πρώτη φορά ισοφάρισε σχεδόν αμέσως, την δεύτερη όχι.

Στο 49′ σουτ του Καρβάλιο, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Φαρμάκη, ο οποίος όμως δεν αιφνιδιάσθηκε.
Στο 50′ η μεγάλη ευκαιρία για τον Παναργειακό, όταν σε σέντρα του Γερόλυμου, έπιασε καρφωτή κεφαλιά ο Μαρουκάκης, ενστικτωδώς απέκρουσε ο Καλογερόπουλος και κράτησε το μηδέν για τον Παναρκαδικό.
Στο 59′ σουτ του Συρεγγέλα έξω απο την περιοχή, η μπάλα άουτ.
Στο 61′ απο προσπάθεια του Καλύβα και σουτ του Παναγιώτου, ο Καλογερόπουλος μπλόκαρε.

Στο 65′, φάουλ του Καρβάλιο, χαμηλά η μπάλα πέρασε απο το τείχος, στη κλειστή γωνία του Φαρμάκη και το 1-0 για τον Παναρκαδικό.

Στο 67′ η ισοφάριση με τον Συρεγγέλα, απο προσπάθεια του Καδά μέσα στη περιοχή.
Στο 72′ δυνατό σουτ του Καναβέτα πέρασε έξω.
Στο 80′ κεφαλιά του Μαρουκάκη, σε σέντρα του Μπούτα, η μπάλα όμως πέρασε άουτ.

Γυριστή κεφαλιά του Τσιώλη και 2-1 απο κόρνερ του Τρέσα, στο 85′.

Συνθέσεις:
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Στάικος): Καλογερόπουλος- Καναβέτας, Μπινιώρης (69′ λ.τρ.Τρέσα), Λυμπερόπουλος Δ, Στρέμπας- Γιαλαμίδης, Τσιώλης (93′ Μπαλάσης), Σβίγγος- Γεωργόπουλος (81′ Τσάνης), Λυμπερόπουλος Ν, Καρβάλιο (88′ Σπίντζος).
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Αντωνόπουλος): Φαρμάκης- Παναγιώτου, Γερόλυμος (53’Συρεγγέλας)- Καλύβας, Μαρίνης, Μπούτας (88′ Φασούλης)- Τσιμικλής (88′ Καρούτης), Καδάς, Μενδρινός- Μαρουκάκης, Μουσταφά (77′ Παιδάκης).

ΠΗΓΗ: sportargonafplia.gr