Σπαρτιατικός: Νίκες για τις κορασίδες, ήττα από την πρωτοπόρο ΕΑΠ για τις γυναίκες (φωτογραφίες)

Ήττα από την πρωτοπόρου του ομίλου Ε.Α.Π

Την πρωτοπόρο Ε.Α. Πατρών αντιμετώπισε η γυναικεία ομάδα την Κυριακή στο κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης από την οποία έχασε με 3-0 σετ.

Οι απουσίες συνεχίζουν να υπάρχουν με το προπονητικό team του συλλόγου να δοκιμάζει στους αγώνες συνεχώς κορίτσια των ακαδημιών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκομίσουν εμπειρίες από ανώτερο επίπεδο αφού η ομάδα φαίνεται να πραγματοποιεί άνετα το στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Πάραυτα τα κορίτσια παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικά, με ένα ιδιαίτερα καλό 2ο σετ όπου παίχτηκε πολύ καλό βόλεϊ και από τις δύο ομάδες, με τον Σπαρτιατικό να έχει στην αρχή και μέχρι τους 19 πόντους ένα σημαντικό προβάδισμα το οποίο όμως  δεν στάθηκε ικανό για την κατάκτηση του σετ.

Ιδιαιτέρως συγκινητική ήταν η ατμόσφαιρα μετά το τέλος του αγώνα καθώς όλες οι παίκτριες αποχαιρέτησαν τη συναθλήτριά τους Ναταλία Δημητριάδη, η οποία έδωσε τον τελευταίο της αγώνα με τη φανέλα του Σπαρτιατικού, καθώς πρόκειται να απουσιάσει επί μακρόν στο εξωτερικό για επαγγελματικές υποχρεώσεις και ανάληψη εργασίας.

Η Διοίκηση του Σπαρτιατικού και το τμήμα βόλεϊ, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά την αθλήτρια Ναταλία Δημητριάδη για την πολύτιμη προσφορά της στο Σύλλογό μας στο διάστημα της συνεργασίας των δύο ετών, η οποία ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και συνέβαλε τα μέγιστα για την πολύ καλή πορεία της. Κρατάμε ως παρακαταθήκη το ήθος, το ζήλο, τον  επαγγελματισμό και την εργατικότητα που επέδειξε και της ευχόμαστε από καρδιάς να έχει υγεία και κάθε επαγγελματική επιτυχία στο εξωτερικό που επέλεξε να εργαστεί, ελπίζοντας κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν.  

Η επόμενη 12η αγωνιστική την Κυριακή 24/2 εκτός έδρας ταξιδεύει στην Πάτρα με αντίπαλο την ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ   

Τα σετ του αγώνα (0-3): 17-25, 21-25  & 16-25

Σπαρτιατικός Γ.Σ.: Προπονητές ( Κωνσταντόπουλος-Σταυρόπουλος) Έφορος ( Τρουγκάκος Ε.)

Λάμπρου Η, Δημητριάδη Ν, Καπετάνιου Ε, Χριστάκου Α, Βενιζέλου Ε,  Τσεμπελή Α, Πλειώτα Μ, Πετράκου Λ (λ), Ρηγάκου Κ, Φουντούκη Ε., Παπασπυριδάκου Α., Βλακοκωνσταντή Α.(λ), Καπετανέα Ε., Στρατή Κ.

 

ΟΜΑΔΕΣ                            ΒΑΘΜΟΙ

Ε.Α ΠΑΤΡΩΝ                          31

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ             27

Α.Ε.Π ΟΛΥΜΠΙΑΣ                27

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.             13

Α.Ο ΑΚΡΙΤΑΣ                        13

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2014               12

Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ         5

Γ. Σ. ΑΡΓΟΥΣ                           5

ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ
Άλλη μια αγωνιστική για τις κορασίδες την κυριακή με τον ΑΠΟΕΛ ΜΟΛΑΩΝ αφού την προηγούμενη η ομάδα είχε αγωνιστεί με την ομάδα της Φάριδος. Οι προπονητές του συλλόγου και λόγω του αήττητου των κορασίδων και την εξασφάλιση της πρόκρισης στην επόμενη φάση και λόγω αγωνιστικών κυρίως εμπειριών αποφάσισαν να ρίξουν στο παρκέ τις μικρές παγκορασίδες 2 στην πρώτη τους εμφάνιση σε αγώνα! Μια ομάδα που αποτελείται από αθλήτριες γεννημένες το 2006.
Μπορεί να έχασαν από την ομάδα των Μολάων με 3-0 αλλα ξεπερνώντας το αρχικό τους άγχος έγιναν πολύ ανταγωνιστικές και έδωσαν τις καλύτερες εντυπώσεις για την συνέχεια. Συμμετοχή πήραν στο παιχνίδι και οι 14 μικρές μας αθλήτριες. Τους ευχόμαστε καλή αρχή και πάντα επιτυχίες μέσα και έξω απο τα γήπεδα.
Σπαρτιατικός: (Κωνσταντόπουλος) Πλειώτα, Δεμιράλη, Τουρνά, Γκούμα, Τάγκαλου, Μπουρούνη, Αιβαλιώτη, Πίκουλα, Ολαρίου Ε, Ολαρίου Ν, Μελά, Κανελλοπούλου, Τζανέτου, Καλαμαρά.
ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΕ Α.Ε ΦΑΡΙΔΟΣ
Κράτησε το αήττητο η ομάδα των κορασίδων στην Α φάση του πρωταθλήματος. Αντίπαλος αυτή την φορά η ομάδα της Α.Ε Φάριδος με τις αθλήτριες του Σπαρτιατικού να παίρνουν εύκολα την νίκη με 3-0. Η ομάδα στην Ά φάση αποτελείται απο ένα μείγμα παγκορασίδων-κορασίδων ώστε να πάρουν συμμετοχή και εμπειρίες νεότερα κορίτσια αλλα και λόγω αρκετών κορασίδων στο γυναικείο πρωτάθλημα της Β εθνικής.
Σπαρτιατικός: (Κωνσταντόπουλος) Φουντούκη, Παπασπυριδάκου, Βλαχοκωσταντή, Καννελίδη, Ρηγάκου, Γιάτρα, Στρατή, Τσεμπελή, Γουρδομιχάλη, Μπεμπέτσου, Σταυροπούλου, Πλευρίτη,